Projekti SoRi II

Projekti SoRi II


Latest Episodes

Manual Per Te Moshuarit (Mbi 65 Vjec).
July 28, 2021

Manuali ka si qellim informimin e personave te moshes se trete, mbi stresin dhe izolimim social qe shkakton pandemia COVID 19 dhe u ofron atyre keshilla mbi veprimet qe duhet te bejnr per te kontrollu

Projekti "Te drejtat sociale per grupet e cenueshme, SoRi II" publikon manuale e fletepalosje Informuese per te patur shendet te mire mendor
July 28, 2021

Ne kuader te projektit rajonal te GIZ "Te drejtat sociale te grupeve te cenueshme, SoRi II", jane botuar 5 manuale e fletepalosje per grupe te caktuara te shoqerise, me informacione te hollesishme per

Prindërimi në kohën e COVID 19. Manual për prindërit ne kete periudhe te veshtire per shkak te pandemise
July 27, 2021

Prinderimi ka qene gjithmone i veshtire por me shperthimin e pandemise COVID 19 u be edhe me i veshtire. U shtua edhe me teper ankthi e pasiguria, pamundesia apo frika per t'ia dale mbane, per te ardh

Të moshuarit dhe shëndeti mendor i tyre përgjatë pandemisë COVID 19
July 27, 2021

Projekti Rajonal SoRi II mendon edhe per shendetin mendor te te moshuarve pergjate pandemise se COVID 19. Sa preket shendeti mendor i kesaj kategorie, si duhet te kujdesen ata per shendetin e tyre men

Shëndeti mendor i prindërve gjatë pandemisë COVID 19
July 27, 2021

Projekti rajonal "Te drejtat sociale te grupeve te cenueshme II" mundeson botimin e fletepalosjeve qe permbajne te dhena per shendetin mendor te prinderve gjate pandemise COVID 19. Çfare simptomash sh

Manual për mësuesit, parandalimi dhe kontrolli i mirëqënies psikosociale të nxënësve përgjatë pandemisë COVID 19
July 27, 2021

Nxenesit e grupmoshaveve te ndryshme jane nje nder shtresat me te prekura nga efektet e COVID 19, ndaj mesuesit, si grupet komunikuese me prane tyre, jane ata te cilet kane nevoje te dine me teper per

Trajnimi nga NCSS në Vlorë në kuadër të Projektit SoRi II
July 13, 2021

NCSS zhvilloi trainimin e parë në Vlorë me pjesëmarrje të stafit të bashkisë përgjegjëse për shërbimet sociale dhe profesionistë të shërbimeve sociale nga OJF-të lokale. Qellimi i trajnimit eshte rrit

- Projekti SoRi II, Rritja e nivelit te mbrojtjes dhe qendrueshmerise se ketyre aspekteve dhe shume te tjereve tek grupet vulnerabel
July 06, 2021

Starton projekti 2, ne kuader te projekti SoRI II qe synon rritjen e nivelit te qendrueshmerise per grupet vulnerabel pergjate pandemise Covid 19. Projekti do te implementohet ne 3 bashki te vendit, E

Trajnime ne Vlore
October 25, 2020

Trajnime ne kuader te projektit "Te drejtat sociale per grupet e ndjeshme" SoRi II