Projekti SoRi II

Projekti SoRi II


Manual Per Te Moshuarit (Mbi 65 Vjec).

July 28, 2021

Manuali ka si qellim informimin e personave te moshes se trete, mbi stresin dhe izolimim social qe shkakton pandemia COVID 19 dhe u ofron atyre keshilla mbi veprimet qe duhet te bejnr per te kontrollu