Digitaliserat

Digitaliserat


Latest Episodes

Pod #14 – Datahantering med rätt lagring
June 21, 2016

Allt fler verksamheter behöver smartare system för datahantering med en stabil infrastruktur i grunden som klarar av att ta hand om data i olika format och större volymer. Vi pratar lagring med en expert om att både resursoptimera och hantera datatillä...

Pod #13 – Att veta eller inte veta
June 02, 2016

Vilket pris har kunskap och vad är kostnaden att inte veta? I den kognitiva eran där vi fullkomligt överöses av data i alla dess former strukturerat och ostrukturerat behövs verktyg som är mer avancerade än den mänskliga hjärnan och som med större kraf...

Pod #12 – Stockholm världens smartaste stad
May 26, 2016

Stockholm siktar mot att bli världens smartaste stad. Digitaliserat har träffat Ann Hellenius som leder uppdraget genom en omfattande digitalisering. Något som bidragit till att hon utnämnts till CIO of the year.

Pod #11 – Integration för ökad konkurrenskraft
May 18, 2016

Vi skapar innovation genom digitaliseringen men ingen innovation är möjlig utan integration. Därför är integration en absolut förutsättning för att kunna dra nytta av digitaliseringen.

Pod #10 – Digitalisera för smartare samarbete
April 29, 2016

Social Business har fått en rejäl skjuts de senaste åren och är en av drivkrafterna bakom den digitala transformationen. Den som berör en digitalisering av ett företag och dess sätt att arbeta intelligent med hjälp av smarta verktyg.

Pod #9 – Att omvandla data till värdefull insikt
April 19, 2016

Analytics är ett allt mer prioriterat område som många budgeterar för att implementera i någon form men på grund av dess bredd kan vara svårt att greppa. Vi intervjuar en expert som beskriver fördelarna och göra en djupdykning kring ämnet.

Vikten av en stabil infrastruktur
April 14, 2016

Digitaliseringen kräver sin IT-infrastruktur. Det är en absolut förutsättning för att allt innovativt som just nu utvecklas inom IT ska fungera i praktiken.

Att digitalisera verksamheten
April 14, 2016

Viljan att digitalisera, skapa innovation och konkurrensdrivande förändring genom att bygga nya stödjande lösningar för verksamheten är stor ute bland företagsledarna. Vi frågar en IT-expert om hur man lyckas med digitaliseringen.

Pod #8 – Digitaliseringen ställer nya krav på IT-säkerheten
April 04, 2016

Nya tider, nya hot och helt nya utmaningar för att garantera företagens IT-säkerhet. Vi hör om dem dagligen, IT-attackerna blir fler, riktar sig mot nya måltavlor och tar nya former.

Pod #7 – IOT när välmående system blir affärskritiska
March 14, 2016

IOT, Internet of things är en av de stora trenderna inom digitaliseringen. När vårt samhälle blir digitalt och olika system eller produkter kommunicerar med varandra produceras stora mängder data.