Podkāsts Svarīgās Detaļas | Juris Baltačs

Podkāsts Svarīgās Detaļas | Juris Baltačs


Latest Episodes

Krista Vāvere - Kā Runāt, Lai Citi Ieklausās | Podkāsts Svarīgās detaļas #51
December 27, 2019

===   Krista Vāvere: "Mēs varam ar vienu teikumu mainīt citu dzīves."   ===   Krista Vāvere ir raidījumu vadītāja, autore, scenāriste un žurnāliste ar vairāk kā 25 gadu pieredzi. Caur raidījumiem kā 100g kultūras, Viss notiek un Kopā, viņa stāstījusi m..

Kirils Solovjovs - Latvijas Redzamākais Hakeris Par Mūsu Privātumu Digitālās Spiegošanas Laikmetā | Podkāsts Svarīgās detaļas #50
November 27, 2019

===   Kirils Solovjovs: "Man likās: Tu dari savu darbu, Tu esi labākais un Tu tiec uz priekšu. Bet izrādās, ka nē. Izrādās, ka draugiem arī ir ļoti liela nozīme."   ===   Ja Čaks Noriss būtu programmētājs, viņu sauktu Kirils Solovjovs. Kirils ar izcilību.

Juris Baltačs - Kā Domāt Kritiski un Saglabāt Draugus | Podkāsts Svarīgās detaļas
November 14, 2019

"Vairums cilvēku, sava pasaules uzskata izvaicāšanu uzskata par pratināšanu, savukārt skeptiķiem ir tipiski domstarpības uztvert par veidu, kā nonākt līdz dziļākai patiesībai."   Visu mūžu esmu bijis liels zinātnes entuziasts un kopš 2012. gada veltu daļ.

Ralfs Eilands - Brīvs Mūzikā un Autentisks Viedokļos | Podkāsts Svarīgās detaļas #49
November 02, 2019

Titulbilde: Mārtiņš Otto === Ralfs Eilands: "Cilvēki vai nu piekrīt vai nepiekrīt manam viedoklim, [bet] vēlāk [viņi par mani] zinās, ka, lai arī kas viņš būtu, dirsējs viņš točna nav." === Ralfs Eilands plašāku atpazīstamību kā dziedātājs ieguva grupā P.

Juris Baltačs - Ko Man Iemācīja Debates | Podkāsts Svarīgās detaļas
October 20, 2019

=== “Ir milzīga atšķirība, vai Tu ar saviem draugiem runā par to, kā dzēri Vecrīgā un kāvies, vai arī saviem draugiem stāsti, kādu grāmatu nesen esi izlasījis.” ===   Viena no manām vērtīgākajām, ārpus studiju pieredzēm, studiju laikā bija dalība debašu .

Kaspars Kauliņš - Mākslīgā Intelekta Iespējas un Draudi | Podkāsts Svarīgās detaļas #48
October 09, 2019

===   Kaspars Kauliņš: "Mums ir jāmācās, lai radītu sev iespējas izvēlēties."   ===   Kaspars jau vairāk kā 25 gadus ir cilvēkresursu pārvaldības eksperts un vadības konsultants, bet tagad viņš pavada ikdienu stāstot citiem par mākslīgā intelekta iespējā.

Kristaps Liepiņš - Alpīnista Iedvesma Piedzīvojumiem Visas Dzīves Garumā | Podkāsts Svarīgās detaļas #47
September 21, 2019

===   Kristaps Liepiņš: "Izaicinājumi ir brīnišķīgi, jo viņos mēs varam atklāt sevi."   ===   Kristaps ir paspējis iemēģināt roku kino režijā, bijis gaisa desantu karaspēkā un vairāk kā 12 gadus nostrādāja Latvijas Bankā. Bet kad drošā darba ikdiena vair.

Sasodītais Emocionālā Intelekta Trūkums - Kā To Sevī Atpazinu un Laboju | Podkāsts Svarīgās detaļas
September 15, 2019

"Mums visiem ir svarīgi justies saprastiem." === Es sāku veidot podkāstu, jo pats no tiem daudz esmu mācījies. Bet turpinu, jo tas man ir izvērties par terapiju, ko pats nezināju, ka man vajag. Emocionālais intelekts ir viena no tām prasmēm, ko visiem jā.

Katrīna Žaltkovska – Kā Ļaut Sev Just | Podkāsts Svarīgās detaļas #46
September 11, 2019

=== Katrīna Žaltkovska: "Visas emocijas mums ir vajadzīgas, visas viņas ir normālas." === Katrīnai ir maģistra grāds psiholoģijā un viņa konsultē klientus psiholoģijas un kognitīvi biheiviorālās terapijas (KBT) centrā Intellego. Papildus tam, viņa ir vie.

Jānis Bergs - Secinājumi un Ieteikumi Pēc Desmitgadēm Biznesā | Podkāsts Svarīgās detaļas #45
August 18, 2019

Podkāsta mājaslapa: www.SvarigasDetalas.lv === Jānis Bergs: "Galvenokārt vajag paļauties uz sevi." === Šobrīd Jānis ir SAF Tehnika ziemeļamerikas filiāles vadītājs. Bet arī pirms tam viņš ir paspējis būt vadībā virknei uzņēmumu tehnoloģiju biznesā, tosta.