Podkāsts Svarīgās Detaļas | Juris Baltačs

Podkāsts Svarīgās Detaļas | Juris Baltačs


Latest Episodes

Maija Arvena - Kā Piepildīt Bērnības Sapni Kļūt Par Aktrisi | Podkāsts Svarīgās detaļas #44
July 21, 2019

Podkāsta mājaslapa: www.SvarigasDetalas.lv === Maija Arvena: "Jebkurā jautājumā es aicinu nebūt kritiskiem, bet domāt no dažādiem skatu punktiem. Jo tas ir tik interesanti." === Maija ir apguvusi aktiermāsklu Ņujorkas filmu akadēmijā, ir filmējusies TV s.

Vaira Vīķe-Freiberga - Mazie Ikdienas Stāsti ar Lielajām Dzīves Mācībām | Podkāsts Svarīgās detaļas #43
June 18, 2019

Podkāsta mājaslapa: www.SvarigasDetalas.lv === Vaira Vīķe - Freiberga: "Interesanti ir darīt kaut ko, kas tomēr prasa no Tevis zināmu piepūli." === Vaira Vīķe - Freiberga atgriezās Latvijā 60 gadu vecumā, pēc vairāk kā 50 gadu prombūtnes un bez piederī..

Kristaps Rikāns - Auto Mīlētājs Tehnoloģiju Biznesā | Podkāsts Svarīgās detaļas #42
May 27, 2019

Podkāsta mājaslapa: www.SvarigasDetalas.lv === Kristaps Rikāns: "Panākumi mūsdienās, es domāju, ir sabojāts termins. Jo šodien izpratne par panākumiem ir Instagram profils ar 100 000 sekotājiem. [..] Man liekas panākumi realitātē ir [..] labs meistars va.

Maruta Freimane - Kā Sadzīvot Ar (Visām) Emocijām un Mainīt Savu Uzvedību | Podkāsts Svarīgās detaļas #41
May 15, 2019

Podkāsta mājaslapa: www.SvarigasDetalas.lv === Maruta Freimane: "Ja es mērķi formulēju kā mācīšanās mērķi, respektīvi - darīt labāk, kā es darīju vakar [..] pētījumi parāda, ka ne vien rezultāti ir labāki, bet es arī jūtos labāk. [..] bet, ja es izmanto.

Kaspars Upmanis - Kā Vadīt Uzņēmumu Strādājot Pa Visu Pasauli | Podkāsts Svarīgās detaļas #40
May 03, 2019

Podkāsta mājaslapa: SvarigasDetalas.lv === Kaspars Upmanis: "Ir bijuši vairāki momenti kad esmu super noguris un ir visādas pārdomas, ko darīt un tā. Bet kad Tu tiec katram kritumam cauri, tad atkal ir tāds dzinulis uz priekšu." === Forbes Latvia Kasparu.

Dāvis Siksnāns - Printful Vadītājs Par Mācībām Ceļā Uz IPO | Podkāsts Svarīgās detaļas #39
April 13, 2019

Podkāsta mājaslapa: SvarigasDetalas.lv === Dāvis Siksnāns: "Ir tik ļoti maz lietas dzīvē vai biznesā par ko tiešām vajag iespringt vai stresot."   ===   Dāvis Siksnāns savu darbu iekš Draugiem Group uzsāka kā IT administrators, vēlāk viņš šīs grupas iekš.

Guntis Kuļikovskis - No Garāžas Hobijista Līdz Robotu Pavēlniekam | Podkāsts Svarīgās detaļas #38
March 30, 2019

Guntis Kuļikovskis: "Tā ir Tava atbildība. Kā gribi, tā dari." === Guntis Kuļikovskis ir īsts robotu pavēlnieks un, ja manīšu, ka Zemi apdraud robotu apokalipse, Guntis ir pirmais kam zvanīšu.  Viņš 5 gadus vadīja Rīgas Tehniskās universitātes dizaina fa.

Edgars Bāliņš - Kā Kļūt un Palikt Populāram | Podkāsts Svarīgās detaļas #37
March 17, 2019

Edgara skolotāja reiz teica, ka ar jokiem viņš nekur tālu netiks. Bet tagad Edgars ir viens no Latvijas atpazīstamākajiem komiķiem, ir Comedy Latvia līdzdibinātājs un grupas Singapūras Satīns dalībnieks.    Ja tagad podkāstam vari veltīt tikai piecas min.

Svarīgās Detaļas #36 - Baiba Rubesa - Kā Būt Laimīgam Par Spīti Panākumiem
March 06, 2019

Podkāsta mājaslapa: SvarigasDetalas.lv === Baiba Rubesa: "Nepadodies spiedieniem [par to], ko Tev vajag darīt. Dari to, kas Tev šķiet pareizi." === Baiba Rubesa ir strādājusi vadības pozīcijās uzņēmumos, kuri darbojas enerģētikā, autotransportā, infrastr.

Svarīgās detaļas #35 - Minisērija - Kā Būt Skeptiskam un Saglabāt Draugus
February 21, 2019

Podkāsta mājaslapa: SvarigasDetalas.lv === Šī podkāsta sērija atšķirsies no citām ar to, ka tā ir minisērija. Parasti podkāstā intervēju cilvēkus, lai dzirdētu viņu ieskatus par darbu un dzīvi kopumā, bet te es pastāstu, kā būt skeptiskam un saglabāt dra.