Podkāsts Svarīgās Detaļas | Juris Baltačs

Podkāsts Svarīgās Detaļas | Juris Baltačs


Latest Episodes

Baltkrievija - Skats Uz Revolūciju No Iekšpuses | Podkāsts Svarīgās detaļas #59
August 20, 2020

Baltkrievija: "Man ļoti liels prieks, ka tik daudz cilvēki no ārzemēm interesējas un tik daudz raksta, jautājot, kā var palīldzēt."   Šajā podkāsta sērijā viesojās anonīms viesis, ko sauksim par Baltkrieviju. Viņa ir dzīvojusi gan Latvijā, gan Baltkrievi.

Dana Rone - Laulības Līgumu Juridiskās Aizkulises | Podkāsts Svarīgās detaļas #58
August 06, 2020

Dana Rone: "Kad mēs sevi zinām, tad mēs lēnām, lēnām varam saprast to otru - un vai viņš atbilst tai mūsu vērtību sistēmai - un cik mēs tālu esam gatavi piekāpties, sevi nezaudējot." Dana dibināja savu advokātu biroju 2003. gadā un jau vairāk kā 15 gadus.

Dana Isarova - Vakcīnas, imunitāte, pārpratumi un zinātne | Podkāsts Svarīgās detaļas #57
July 12, 2020

Dana Isarova: "Ir jādara tā, kā ir pareizi, nevis tā kā ir ērtāk." Dana ir absolvējusi RSU medicīnas fakultāti un turpina studijas RSU rezidentūras fakultātē, lai iegūtu sertifikātu pediatrijas specialitātē. Viņas galvenā interese medicīnā ir vakcinācija.

Andris Dimants - Likumi, Strīdi un Tiesības Ko Vērts Izzināt Katram | Podkāsts Svarīgās detaļas #56
June 01, 2020

Andris Dimants: "Nevajag iet politikā, kamēr Tu neesi izdarījis visu, ko Tu gribi izdarīt pats priekš sevis." Andris ir apguvis jurisprudenci Latvijas universitātē un Pitsburgas universitātē. Studiju laikā, viņš paguvis būt LU akadēmiskās šķīrējtiesas šķ.

Minisērija: Kā Tā Desa Top: Svarīgo Detaļu Podkāsta Gatavošanās un Intervēšanas Process | Podkāsts Svarīgās detaļas
April 29, 2020

Ieskats manā gatavošanās procesā priekš podkāsta. Pastāstu, kā sagatavojos sērijām un, ko daru ieraksta laikā, lai viesis atvērtos.Baudi un dalies! Podkāsta mājaslapa: www.SvarigasDetalas.lv Podkāsta Patreon lapa: http://patreon.com/svarigasdetalas Podkā.

Kristīne Balode - Seksualitāte, Monogāmija un Attiecības Pēc Krāpšanas | Podkāsts Svarīgās detaļas #55
March 31, 2020

Kristīne Balode: "Krāpšana ir cilvēka izmisīgs mēģinājums piedzīvot sevi."   Kristīne Balode jau vairāk kā 15 gadus izzina romantiku, seksualitāti un attiecības. Viņa ir klīniskais psihologs, un savā darbā uzsver zinātnē balstītu izpratni par seksualit..

Lolita Ritmane - Emmy Balvas Ieguvēja Par Radošumu Mūzikā Un Panākumiem Ikdienā | Podkāsts Svarīgās detaļas #54
March 14, 2020

Lolita Ritmane: "Dažreiz kaut ko, ko Tev nepatīk darīt kaut kādu iemeslu dēļ, Tev vienkārši nav jādara."   Starp momentu kad ielūdzu Lolitu uz podkāstu un brīdi kad sākām šo sarunu, pagāja desmit mēneši. Viņa ir Latvijā tikai pāris reizes gadā un ierakst.

Helmuts Bēms - Dzīves Mācības No Eksakti Radošā Prāta Aiz Sonarworks | Podkāsts Svarīgās detaļas #53
February 27, 2020

Helmuts Bēms: "Mācība, ko esmu ļoti, ļoti grūtās situācijās piedzīvojis ir, pirmkārt saglabāt kaut kādu paškontroli. Lai arī cik augstu nesistu emocijas, turpini, vēl joprojām, sekot līdzi tam, ko Tu dari."   Šī man ir bijusi viena no jautrākajām sērij..

Minisērija: Negaidītie Veidi Kā Podkāsta Veidošana Papildinājusi Manu Dzīvi | Podkāsts Svarīgās detaļas
February 14, 2020

Svarīgo detaļu podkāsts manu dzīvi ir papildinājis vairāk veidos, kā gaidīju. Te daži no tiem. Baudi un dalies! Sērijas saturs: 00:00 - Ievads.00:45 - Iespēja satikt cilvēkus, ko vēlos satikt.02:53 - Iespēja uzdot man interesējošos jautājumus ekspertiem..

Andris K. Bērziņš - No Trimdas Bērnības Austrālijā Līdz Miljonu Investēšanai Baltijā
January 26, 2020

=== Andris K. Bērziņš: "Cilvēki var darīt daudz ko, lai nonāktu situācijā, kur veiksme viņiem smaida biežāk." ===   Andris ir uzaudzis Austrālijā, studējis City universitātē Londonā un Stenfordā, ASV. Sava darba mūža laikā, strādājot Eiropā un Amerikā, v.