Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Avsnitt 252: Puffpena
December 11, 2018

Tobbe har samlat hela Sverige i syd-Niklas, mitt-Jesper och nord-Anders och pratar ohyggligt många spel. Och Nicholas Cage.

Avsnitt 251: Pudelpodden
December 04, 2018

En skara tappra sjuklingar har denna vecka samlats för att samtala. Pim har blivit med VR, Peter har spelat battlefield och Matilda har haft en medioker helg på Dreamhack Winter!

Avsnitt 250: Som VR, fast för enögda människor
November 27, 2018

Glenn styr och ställer över Niklas och Linus. Det blir besvikelser, lönnmord, Radioaktivt nedfall och små gulliga drakar. Ett toppenavsnitt helt enkelt.

Avsnitt 249: Tentacruel är inte intresserad av din mamma
November 20, 2018

Svamprikets tre trötta Overwatch nördar, Matilda, Tommy och Pim samlas och pratar om Pokémon, blir arga på dåligt porträtterade funktionsvariationer i spel och ja, ni gissade rätt, snackar lite Overwatch!

Avsnitt 248: Björnramar till frukost
November 13, 2018

Glenn och Ludde gästar Tobbe i Borås och spelar in en pod över frukostbordet. Det pratas både hur det gick för Ludde i Dark Souls och hur orimlig Glenn är. Allt blev även filmat för den som faktiskt vill se oss också.

Avsnitt 247: Uppe med Tuppen, Nere med Kidsen
November 06, 2018

Glenn, Tommy och Anna snackar om Switch, Remakes och Portningar. Lite Red Dead Redemption hinns med, med det är långt ifrån odelat positivt. Vidare berättar Tommy om sin häst, Styrman Karlsson.

Avsnitt 246: Red Dead Astropup, i VR
October 30, 2018

Tobbe är tillbaka och har med sig Peter och Anders och självklart pratas det både Skräckafton och hur det är att leva som cowboy. Vi gästas även av Peter Eriksson, känd från både podcasten Play Before You Die och sin gränslösa kärlek till VR,

Avsnitt 245: Jag har legat med pensionärer, tillexempel!
October 23, 2018

I veckans avsnitt av Svamppod med Matilda, Niklas och Pim, avverkas ämnen om allt ifrån Wrestling till Lego, från Talassofobi till hur fel Jesper har och allt från pensionärssex till geografi.

Inför Skräckafton: Silent Hill 2
October 21, 2018

Slutligen tar Tobbe, Pim och svampadeln Joel en titt på Silent Hill 2, som inte bara är ett av de mest omtyckta skräckspelen någonsin men också spelet som kommer att avsluta årets Skräckafton! 

Avsnitt 244: Lever Peter Harrysson?
October 17, 2018

Glenn, Jesper, Anders och Linus snackar spel så det står härliga till. Spider man avhandlas IGEN, men en hel drös nya spel hinns med också. Vi avslutar också med en varm och mysigt nostalgisk lyssnarsäck.