Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Avsnitt 259: Avsmått
January 29, 2019

Tobbe, Pim och Peter pratar skräck, trötta rymdpangare och ramlar in i filosofiska stunden om kulturens betydelse i nuet. Linus intervjuar dessutom David Brodin från Kungliga biblioteket angående spelbevarande.

Avsnitt 258: En JPEG-hund
January 22, 2019

Ludde gör bejublad vikarierande återkomst i programledarrollen, Jesper flyger flygplan och Glenn är mest besviken. Guldfiskar, Bandersnatch på Netflix, No more heroes och förväntningar på 2019 ska avhandlas, ett toppenavsnitt helt enkelt!

Avsnitt 257: GOTY 2018
January 15, 2019

Det blev en GOTY-Pod, det var inte enkelt, inte på långa vägar. Mer strul än på många många månader spökar och fler redigeringstimmar än Linus vill räkna fick plöjas ner innan allt var redo att laddas upp. Men avsnittet är inspelat,

Extrapodd 13: Premissfilm
January 14, 2019

Anna och Linus kommer prata om de där filmerna man alltid går och känner ett litet sug efter, filmerna med en enkel premiss, en hook, en catch phrase, en handling man kan summera med en mening.

Avsnitt 256: Hemliga megabit
January 08, 2019

Tobbe går loss på ettor och nollor, Linus dissar hästar och Indierapporten Pim punkt noll startas. Sen suktas det efter kommande spel också, fast helst vill gruppen bara omfamna sina inre surgubbar.

Avsnitt 255: Det är tanken som räknas
January 01, 2019

Det blir omformulerade spindelåsikter, gammal Apple 2-grafik och mordmysterier däri. Det blir också Gris och Katamari, kan det bli bättre? Ja juste, lite Red Dead hinns det med också, chockerande nog.

Avsnitt 254: Fyra fålar som heter Greta och Glennart
December 25, 2018

Ingen julledighet här inte! Tobbe, Matilda och Peter myser i vintermörket och pratar hästar, ankor och vad nu Toad är för djur.

Avsnitt 253: Noll procent politik
December 18, 2018

Matilda, Glenn, Tobbe och Tommy disskuterar spel! Det blir Smash Bros, Command & Conquer, Walking Dead och massa mer. Men absolut inte politik, poilitik har ju inget med spel att göra, right? Jo just det, Matilda och Tobbe bondar över vad de allra fles...

Svamprikets Fantastiska Julklappspod
December 14, 2018

Hallå i stugan, finns här några snälla lyssnare? Vi har samlat ett helt gäng svampar som ska få ge tips på julklappar inom sina egna favoritområden. Vad sägs om att sätta sig på farbror Jespers knä och få höra honom berätta om de mest prisvärda retrosp...

Svamppod hjärta spelmusik (feat. Musikcirkeln)
December 12, 2018

Glenn har packat sina väskor och åkt till Linköping för att spela in pod! Det är ett samarbete med podden Musikcirkeln som avhandlats, det blir spelmusik för hela slanten. Herrarna har tagit med sig fyra av sina favoritlåtar från spelvärlden för att sp...