Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Svamppod hjärta Sekiro: Avsnitt 2
March 27, 2019

Sekiro-podden är åter tillbaka med mig och Pajlen. Det var inte länge sen sist för planen är att köra ett ganska bra tempo på de här avsnitten framöver. Vi hoppas de kan kanta era egna äventyr genom Ashina.

Avsnitt 267: Tommy + Anders = Allan Edwall
March 26, 2019

Två medelålders män, Tobbe och Ludde, pratar minnen; 24 Karat, Google Home och speciella armhävningar. Ludde kommer dessutom laddad med en uppsjö av spel och Tobbe utlovar streams till höger och vänster. Allt är som det ska med andra ord.

Svamppod hjärta Sekiro: Avsnitt 1
March 24, 2019

När jag gick i mål med Bloodborne-projektet så lovade jag att spela Froms nästa storspel från första dagen och vara med i den hype ett sånt spel för med sig. Nu är stunden kommen och Sekiro har äntligen släppts.

Avsnitt 266: Bakom rocken
March 19, 2019

Matilda gör bejublad comeback och leder Glenn samt Peter genom ett ödelagt sverige, ett ödelagt USA och ett inte så ödelagt kortspel. Hur är det föresten med Påskharen, är hen mer eller mindre trolig än tranorna,

Avsnitt 265: Ett djävla spektakel
March 12, 2019

Tobbe ligger däckad med feber men Anna och Pim styr en tjutande motorcykel rakt in i en demonisk köttkatakomb och röjer järnet! De pratar om Devil May Cry 5 som funnes det ingen morgondag och sen rundar Anna av med tre indiespel med neon-tema i Pepphör...

Avsnitt 264: We don’t need no stinking badges
March 05, 2019

I veckans podcast är det radarparet Tommy och Ludde som håller låda. Men om ni tror att det kommer pratas om det manliga könsorganet, så tror ni fel. Pojkarna har faktiskt fokus på tvspel, hör och häpna.

Avsnitt 263: Smass Bråsh
February 26, 2019

Tobbe, Glenn, Jesper och Ludde. Tillsammans är de ungefär 408 år gamla. Tillsammans är de avsnitt 263. Tillsammans sitter de ihop. Tillsammans gillar de inte varandras musik. Tillsammans har de spelat massa spel. #Tillsammans

Avsnitt 262: Ingen förväntar sig den Svampska inkvisitionen!
February 19, 2019

Ingen, minst av allt Anna, förväntade sig att det skulle bli så mycket pod av en vikariepod! Anthem! Crackdown 3! God Eeater 3! Inte heller förväntade hon sig att få höra så många utläggningar om massören Överböjliga Örjan som inte får röra Linus rygg,...

Avsnitt 261: Välta bord med Prince-funk
February 12, 2019

Tobbe, Anna och Jesper river av RR Meetup, Prince vs Michael Jackson, skinkmackor och ungefär tio spel. Svamppod är precis som vanligt med andra ord.

Avsnitt 260: Rutavdrag för Träl
February 06, 2019

Ludde leder återigen! Glenn, Anders och Linus gör sitt bästa för att hänga med i de lite daterade referenserna. Det blir Apex, Mario & Luigi, Kingdom Heart 3 och quiz. Varsågoda!