Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Avsnitt 271: Påskapokalyptiskt tvångsmys
April 23, 2019

Djupa vatten, pyttelite kinkshaming och Jocke Bergs höftben. Med darrande händer greppar Pim båtratten (det heter så okej) och tillsammans med Tommy och Anna diskuterar hen spelen Submerged och Ghost Giant, men även en hel del anime, boktips,

Svamppod hjärta Sekiro: Avsnitt 8
April 22, 2019

I ett extra långt avsnitt avklarar jag och Pajlen det första slutet och beger oss sen till rosa himmelen.

Svamppod hjärta Sekiro: Avsnitt 7
April 17, 2019

Spöken, gastar, zombies och odöda bland gift och dimma. Jag och Pajlen drar ner i djupet av Sekiros mörkaste områden.

Avsnitt 270: Gubbproblem
April 16, 2019

Matilda leder Glenn och Anders genom Bäbiskräks och Gubbknän, men det blir peppigare fort. Anders har spelat massor i Playstation Now, och så blir det dubbelt upp i moderna Peka-Klicka-spel. En ovanligt välfylld postsäck hägrar i slutet.

Svamppod hjärta Sekiro: Avsnitt 6
April 10, 2019

Vintern har dragit in över djurparken, men det hindrar varken apor eller ormar från att härja runt – jag och Pajlen besöker Sunken Valley.

Avsnitt 269: Runkbulle och inkludering i spelvärlden
April 09, 2019

Tobbe, Glenn och Ludde orerar om Zombier, fikabröd och hur spel kan bli mer inkluderande i sin natur. Ensamma är de dock inte, Daniel Ribera Olsen är med och pratar om Hörberg Productions nya spel Mechstermination Force, där han är art director.

Svamppod hjärta Sekiro: Avsnitt 5
April 07, 2019

Det har blivit dags för mig och Pajlen att besöka karatemunkar och ninjaapor i Senpoutemplet på Mount Kongo.

Svamppod hjärta Sekiro: Avsnitt 4
April 03, 2019

Pajlen och jag tuffar vidare i Japan och har ihjäl både ninjor, samurajer och fåglar. I dagens pod tar vi oss genom både ett bekant område och Ashinas slott.

Avsnitt 268: Varför ha vänner?
April 02, 2019

Matilda fick förhinder vid veckans poddinspelning, så Linus, Pim och Anna får styra skutan. Det är en lite trött trio som hasplar ur sig diverse dumheter, men i alla fall lyckas avverka en hel hög spel, från bra och dåliga skräckspel till spel om att b...

Svamppod hjärta Sekiro: Avsnitt 3
March 31, 2019

Jag och Pajlen är åter igen tillbaka med nya äventyr i Sekiro. Idag pratar vi om djurparken efter Sven Wolter; ormar, hästar, råttor och tjurar.