Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Spoilersommar: God of War
June 18, 2019

Den här sommaren kommer Svamppod inte ta sommarledigt som vanligt, utan istället kommer vi de kommande tio veckorna byta ut vartannat avsnitt mot en helt ny spoilercast! Först ut är förra årets God of War, som återberättas och diskuteras av Linus,

Avsnitt 278: Tre timmar E3
June 13, 2019

Glenn, Niklas, Tommy och Anders guidar er igenom E3:s gytter. Vilka storspel kan vi räkna med i år? Vilka förseningar har vi sett? Hur tycker Anders egentligen att Fifa 20 ser ut? Är verkligen en episodmodell det bästa för Final Fantasy VII?

Avsnitt 277: Om det drar mot röv
June 04, 2019

Självklart blir det mest trams och kvinnor de är förälskade i i denna pod, men förvånansvärt många spel nämns också!

Svamppod Hjärta Hearthstone: Rise of Shadows
May 29, 2019

Peter och Glenn har med sig Mikael Jansson i detta avsnitt Svamppod Hjärta, där de med i alla fall någon slags struktur pratar om alla känslor och händelser runt den nya expansionen Rise of Shadows.

Avsnitt 276: Jag är inte arg, jag är besviken
May 28, 2019

En väldigt trött Matilda försöker leda Pim, Tommy och Linus genom ett avsnitt av människoätande råttor, klickande lådknivar och placeringar på bussar. Mycket nöje!

Avsnitt 275: Rotslöjd
May 21, 2019

Glenn har spelat bra spel om krig och politik, Matilda och Peter har slagits med den trubbiga delen av svärdet och Jesper har tramsat i med auktoriteter i postapokalypsen.

Avsnitt 274: Reta upp hem och skola
May 14, 2019

Skräck, fighting, måleri och skönsång. Anna, Pim och Jesper slänger sig från ämne till ämne med den lätta luftigheten hos en traktor. De pratar lite mera om Mortal Kombat 11, Pim har spelat indietitlarna Earthshade och Glass Staircase och Jesper har un...

Avsnitt Flagablublu: Även kallat 273
May 07, 2019

Tobbe, Anna, Glenn och Tim Burton pratar om väldigt många saker, bland annat spel. Sen tappas det grejer och märkliga saker händer.

Avsnitt 272: Den kollektiva svampröven
May 01, 2019

Har ni saknat Jesper och Niklas? Bra, för Matilda har släpat in dem i podcaststudion och de har massor av spel med sig.

Svamppod hjärta Sekiro: Avsnitt 9
April 24, 2019

Så har jag och Pajlen äntligen gått i mål med Sekiro. Det sista avsnittet innehåller de sista glödande bossarna, fördjupning i lore, sammanfattning och lyssnarbrev. Vi gästas även av en trogen lyssnare och spräcker tretimmarsgränsen.