Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Avsnitt 285: Victor Leijonhuvfud, that’s it!
August 27, 2019

Tillsammans med Niklas och Anders sätter sig Ludde ned framför svampmikrofonerna och pratar spel i nästan två timmar. Det blir snack om apor, bilar, att kasta kontorsstolar plus mycket mer. Så håll i hatten,

Spoilersommar: Red Dead Redemption 2 – Del 2
August 21, 2019

Spoilercasten om Svamprikets GOTY 2018 får sin sista vers i detta avsnitt där Peter Glenn och Anders diskuterar spelets sista kapitel och dess två epiloger.

Spoilersommar: Red Dead Redemption 2 – Del 1
August 13, 2019

Sommarens sista spoilercast om 2018 års GOTY Red Dead Redemption 2 är här. Podden höggs av på mitten och kommer till er i två delar, där Peter, Anders och Glenn stöter och blöter hela storyn uppdrag för uppdrag. 

Avsnitt 284: Nintendo Brödrost
August 06, 2019

Tommy och Pim tar över på obestämd framtid och inleder Svamppods nya introverta era med att prata om krigsbrott, spel som inte är rättvist svåra trots att de säger det samt att få spelrekommendationer via fax. Underhållning!

Avsnitt 283: Nazisthjärna i munnen
July 30, 2019

Tillsammans med Anna och Matilda sätter sig Ludde ned i sommarvärmen och pratar om att kräkas i en wokpanna, vattenskräck och en himla massa spel. Trevlig lyssning.

Avsnitt 282: Megaman borde heta Megaboy
July 23, 2019

När Pim och Tommy lämnas ensamma tar det tydligen inte jättelång tid innan längre diskussioner om nya tv-spel, som nya Fire Emblem och Five Nights At Freddy's, går över till kopiösa mängder snusk.

Avsnitt 281: Har du en fysisk grej du kan dra i?
July 16, 2019

Tobbe, Ludde och Anders träffas en stund och pratar om bilar, Uppsala och Tinder.

Avsnitt 280: Världens bästa frukt
July 09, 2019

Glenn, Niklas och Pim sätter sig ihop med Siri som gör bejublad comeback i ordinarie Svampod! Det startar med frukt och grönt, men rullar snart vidare mot svält, avsaknad av vapen, kombon action/stadsbyggare samt såklart... Tennis.

Spoilersommar: What Remains of Edith Finch
July 03, 2019

Det är dags för sommarens andra spoilercast, denna gången pratar Anna, Niklas, Siri och Tommy om det bedårande sadistiska spelet What Remains of Edith Finch.

Avsnitt 279: Lingonkraft
June 25, 2019

Tobbe, Anna, Tommy och Niklas har jättemånga spel att prata om men hinner även dela diverse husmorsknep innefattande lingon.