Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Avsnitt 293: Ohhh!
October 22, 2019

Siri leder ännu ett speltungt avsnitt. Det blir djupdykning i Sayonara Wild Hearts, kommer Jesper sin vana trogen gå emot redaktionen och okynneskräkas på något älskat? Utöver detta blir det monokrom depression, klickers, myror,

Avsnitt 292: Spelhösten nalkas
October 16, 2019

Svampriket trotsar sjukdom samt ljudkvalitet och hostar sig igenom veckans avsnitt! Anna leder Niklas, Jeppe och Ludde i det mest välfyllda avsnittet på länge. Det blir Sport, spöken, mera spöken, gäss och en hel massa annat.

Gears 5
October 10, 2019

Linus har pratat sig hes om Gears 5 på vår youtubekanal, och nu kommer hela kalaset ut som podd också!

291: En duopodd gjord för två
October 08, 2019

Siri och Anna myser i en duopodd för två. Det blir en del rebellpoliser, en del mentalsjukhusmysterier och en skvätt retroriddare. Och en hel hink med annat tugg såklart!

Avsnitt 290: Bortalängtan
October 01, 2019

Vilket är bäst, Pro Evolution Soccer eller Fifa? Kan det bli FÖR många vapen? Kan Nintendo göra mobila spel, alltså överhuvud taget? Glenn, Anders och Tobbe reder i ämnen som fotboll, Fantililjontals vapen, bärbara spel och Go Carts.

Adelns filmklubb: Street Fighter
September 27, 2019

Vanligtvis ligger AFK (Adelns filmklupp) exklusiv för personer som stödjer Svampriket via Partreon, men den här månaden släpps avsnittet tillgängligt för alla! AFK är podcasten där Ludde och Tommy ser på filmer baserade på tv-spel,

Avsnitt 289: Ingen ser när du pillar på din Mech
September 24, 2019

Anna, Pim och Tommy diskuterar gäss, mechs, snälla ord och otrohet. Allt detta i form av olika spel. Vidare försöker Anna och Tommy imitera Glenn, det går... Sådär. Avslutningsvis så dividerar troikan om E3, en redig podd med andra ord.

Avsnitt 288: Sveriges sexigaste spelpod
September 17, 2019

Fotboll, flipper, pang-pang, skräck och monsterjakt. Och så remaken av Link's Awakening, såklart. Häng med!

Avsnitt 287: Ludvig, du är för dålig för att kasta sten
September 10, 2019

Denna veckan sätter sig Matilda ner med Ludde, Linus och Peter och diskuterar tandförsäkringar, att Ludde är för dålig för att kasta sten och ja, spel då såklart.

Avsnitt 286: Ett helt nytt Rike
September 03, 2019

Svampriket genomgår en metamorfos och är vackrare än någonsin och Anna samlar Peter och Anders för att prata om allt som är nytt på sajten. Det blir lite spel också.