Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Avsnitt 303: Koka pod på en spik
December 31, 2019

Glenn, Jesper och Peter snackar spelåret som gått. Vilka bottennapp har de upplevt, vad önskar de att de hunnit med och huruvida Death Stranding är politiskt eller inte. Vidare har Glenn spelat den andliga uppföljaren till Xcom, Phoenix Point,

Adelns filmklubb: Julfilmer
December 24, 2019

Adelns filmklubb (AFK) bjuder på ett juligt julavsnitt för ALLA Svamprikets besökare, där vi diskuterar något annat än tv-spelsfilmer -- nämligen julfilmer. Vi lät våra patreons rösta fram fem julfilmer som de ville ha med i julfilmsfinalenfinalen,

Avsnitt 302: Sexboxchock
December 17, 2019

Siri, Pim och Jesper pratar om julen, nya Xbox Series X och hur man som vuxen kan tänka kring barn och våldsamma spel. Dessutom ger Pim en fet kärleksförklaring till Disco Elysium!

Avsnitt 301: Beruskad
December 10, 2019

Anna, Matilda och Glenn styr dagens skuta. Det snackas gåtor, motorcyklar, textilslöjd och fågelskådning. Rollspelsfeber har drabbat redaktionen så trion tar tillfället i akt för att fnissa åt sina respektive karaktärer.

Avsnitt 299: Stadia i ljus
December 03, 2019

Niklas och Tobbe djupdyker i nya konsoler, heavy metal-röj, episodskräck och rymden i allmänhet. Är Google Stadia något att ha? Ska verkligen Playstation 5 se ut sådär? Kan Ludde skicka bra spel ibland? Dessa frågor besvaras, jämte massa andra!

Avsnitt 298: Tom Cruises lilla Oompa Loompahand
November 26, 2019

Anna har sett Top Gun, det måste väl ändå vara material nog för ett avsnitt väl? Som tur är har Tommy spelat Pokémon och Ludde Star Wars Jedi: Fallen Order, så här blir det ingen spikkokning inte. Avslutar gör gänget med lite nyheter.

Avsnitt 297: Cars Crashing
November 19, 2019

Siri programleder anders och Peter genom ett Death Stranding-tungt avsnitt, heta takes, djupa analyser och tramsiga sägningar är att vänta. Vidare har Siri spela den tjugoförsta delen i en spelserie ingen av poddarna hört talas om.

Avsnitt 296: Marsbävningar
November 12, 2019

Glenn, Tommy och Ludde snackar Orup, är han verkligen Sveriges svar på Janice Joplin? Vidare blir det lite utav ett uppsamlingsheat, det snackas Red Dead Redemption på PC, Call of Duty och The Outer Worlds.

Avsnitt 295: Postnordsimulator
November 05, 2019

Ludde berättar hur Kalabalik fick honom att dansa halvnäck med sin svägerska. Tobbe rekommenderar MediEvil till alla med dåliga tänder. Och är Death Stranding egentligen en Postnord-simulator?

Avsnitt 294: Discoorgelorgier
October 29, 2019

Anna leder inte mindre än fyra svampar med järnhand. Det blir skräckafton, moderna krig, gamla Final Fantasy, fifa (igen), dödsslåttrare som heter Felix och även några Yttre världar. För tredje veckan i rad ber vi om ursäkt för Jespers hosta,