Schrijven & Uitgeven Podcast

Schrijven & Uitgeven Podcast


Latest Episodes

#36 – Help! Ik heb teveel verhaalideeën
November 29, 2022

Ben je net lekker aan het schrijven, krijg je opeens een idee voor een compleet ander verhaal! Wat doe je dan? Een nieuw schrijfproject beginnen of niet?

# 35 – De basistips voor een goede marketing
November 15, 2022

Hoe maak ik mijn boeken meer zichtbaar? Met deze vier basistips leg je een solide marketingfundering en kunnen lezers niet meer om je boeken heen!

#34 – Hoeveel kost het om je boek uit te geven?
November 01, 2022

Een boek uitgeven kost geld. Maar hoeveel ben je nu precies kwijt? We zetten tot op de cent nauwkeurig de essentile kosten op een rijtje.

#33 – De vernieuwende uitgeefstrategie die werkt!
October 18, 2022

Wat werkt beter voor selfpubbers? Het uitgeven zoals traditionele uitgevers dat doen, of de out of the box uitgeefmethode van de Engelstalige indies?

#32 - Hoe maak je een personage interessant?
October 04, 2022

Hoe zorg je als schrijver dat je personages tot leven komen in het hoofd van je lezer? Het creren van 3D-personages is daarvoor een must. Maar hoe doe je dat?

#31 - Zo maak je van je fans SUPERfans!
September 20, 2022

Superfans willen graag van je horen, maar hoe doe je dat? Een nieuwsbrief is hiervoor je grootste marketingtool. Maar wat zet je erin?

#30 - Moet ik elke dag schrijven?
September 06, 2022

Sommige schrijvers zweren bij een vaste schrijfroutine. Maar wat is dat eigenlijk? Hoe creer je een goede schrijfroutine zodat je verhaal er ook echt komt?

#29 – Interview met Mark Leslie Lefebvre van Draft2Digital
August 30, 2022

Waarom zou je een Engelstalig uitgeefplatform gebruiken als je in het Nederlands schrijft? Mark Leslie Lefebvre van Draft2Digital legt ons uit waarom!

#28 – 8 redenen om je boek zelf uit te geven
August 16, 2022

Zelf uitgegeven boeken zijn toch bagger? Waarom zou ik dan mijn eigen boek uitgeven? Wij geven je 8 redenen waarom het toch een goed idee kan zijn!

#27 – Hoe krijg ik recensies voor mijn boek?
August 02, 2022

Hoe krijg ik recensies voor mijn boek en waarom is het hebben van recensies eigenlijk zo belangrijk voor de verkoop? En wat als ik een 1-ster recensie krijg?