Schrijven & Uitgeven Podcast

Schrijven & Uitgeven Podcast


Latest Episodes

#47 – Hoe maak ik mijn boek beter zichtbaar, met Joris van Leeuwen
October 03, 2023

Wil je boeken verkopen dan is zichtbaarheid op webwinkels een must. Alleen dan kan je ideale lezer ze vinden. Joris van Leeuwen vertelt ons hoe dat kan.

#46 – Hoe plot en schrijf je een serie, met Eva Kattz
September 05, 2023

En boek schrijven is moeilijk, een serie schrijven is moeilijker. Schrijfcoach Eva Kattz vertelt ons over de uitdagingen en hoe je deze oplost.

#45 – Alles over Kobo Writing Life, met Susan Derksen
August 01, 2023

Kobo Writing Life is het perfecte platform om je ebook uit te geven. Susan Derksen van KWL Nederland vertelt al ons haar tips om dit goed te laten verlopen.

#44 – Hoe maak je een ebook, met Antoni Dol
July 04, 2023

Zelf een ebook maken is een uitdaging, maar zeker niet onmogelijk! Antoni Dol vertelt ons alles over waar op je moet letten als je zelf aan de slag gaat.

#43 – Diversiteit toevoegen in fictie, met Mariëlle S. Smith
June 06, 2023

Onze wereld is heel divers maar onze verhalen zijn dat niet altijd. Marille S. Smith vertelt meer over hoe wij onze boeken diverser en inclusief kunnen maken.

#42 – Top schrijf- en uitgeeftips van 20Books Holland 2023
May 02, 2023

20Books Holland 2023 was superleuk! Deelnemers vertellen over wat ze hebben geleerd en experts geven hun top tips voor het schrijven en uitgeven van je boek!

#41 – The Indie Awards, met Sanne Hillemans
April 04, 2023

The Indie Awards is d literaire prijs voor zelf uitgegeven boeken. Sanne Hillemans vertelt ons meer over het belang ervan voor indies in Nederland en Belgi.

#40 – Je boek verkoopt niet? Ga rebranden!
February 07, 2023

Soms heb je ontzettend je best gedaan, maar loopt de verkoop van je boek niet. Wellicht is er iets mis met de voorkant van je boek! Wat doe je dan?

#39 – Wát zeg je nu?! Ik heb een schrijfbedrijf?
January 03, 2023

Elke schrijver heeft een schrijfbedrijf! Ook als je een hobbyschrijver bent. Wat is een schrijfbedrijf en moet je er ook een KvK-nummer voor aanvragen?

#38 – Alles wat je wilt weten over ISBN’s
December 20, 2022

Elk boek heeft een ISBN nodig. Maar hoe zorg je als selfpubber dat je boek er eentje meekrijgt? Neem je een gratis ISBN, of koop je een aantal voor jezelf?

loaded