Miesto Bažnyčios pamokslai

Miesto Bažnyčios pamokslai


Latest Episodes

Misijonieriaus tapatybė | MISIJA 24/7
May 02, 2021

Bažnyčios misijoje nėra nė vieno nereikalingo nario. Kiekvienas turi Dievo duotą užduotį. Mes esame šviesa, druska, gyvas Jėzaus laiškas skaitomas visų. Krikščionio gyvenimas yra misija. Mes nesirenkame šios tapatybės. Ji yra mums Dievo duota.

Didysis paliepimas | Dr. Gerry Wheaton
April 25, 2021

Mato 28 skyriaus pabaigoje Jėzus savo mokiniams duoda „Didįjį paliepimą“. Šis paliepimas yra viso Biblijos mokymo apie misija kulminacija. Tai - paskutiniai Jėzaus žodžiai padedantys suprasti bažnyčios esmę ir tikslą pasaulyje.

Kaip naudoti pinigus? | Dieviška matematika
April 18, 2021

Krikščionis turi išmokti valdyti pinigus, kad nebūtų pinigų valdomas ir nepapultų į spąstus. Pritaikyk tūkstantmečių patikrintus pinigų valdymo principus, kurie veikia ir sukuria sveiką gyvenimą. 

Kas yra pinigai | Dieviška matematika
April 11, 2021

Biblijoje yra virš 2000 nuorodų apie pinigus ir turtus. Pinigų tema neatsiejama nuo dvasinio gyvenimo ir mūsų būties. Dievas moko savo tautą suprasti tikrą pinigų prigimtį, kad galėtume būti laisvi ir klestėti. 

Tobula auka | JĖZUS GERIAU už viską
April 04, 2021

Jėzaus gyvenimo kulminacija ir misija buvo Jo nukryžiavimas, mirtis ir prisikėlimas iš numirusių. Per šią auką Dievas nori mus nuvesti į tikrą laisvę nuo kaltės ir gėdos. Prisijunkite švęsti didžiausią įvykį žmonijos istorijoje.

Amžina viltis ir paguoda | JĖZUS GERIAU už viską
March 28, 2021

Viltis, kuri nuvilia nėra tikra viltis. Dievas duoda viltį ir paguodą, kurios nenuvilia. Dažnai užduodamas klausimas: „ar gali tikintysis prarasti savo išgelbėjimą?“ Tikinčiajam svarbu žinoti atsakymą į šį klausimą, nes tai daro įtaką tam, kaip mes gyven.

Malonė ir poilsis | JĖZUS GERIAU už viską | Pastorius Saulius
March 22, 2021

Kur tavo širdis randa poilsį? Augustinas rašė: “Nerami mūsų širdis, kol neras atilsio Tavyje”. Tik pažinę Dievo malonę Kristuje galime gyventi tobulame poilsyje - be kaltės, gėdos ir nerimo. Šioje dalyje kalbėsime apie tai, kaip įeiti į tokį poilsį ir jo.

Prioritetai ir konkurentai | JĖZUS GERIAU už viską
March 14, 2021

Koks yra tavo aukščiausias siekis gyvenime? Ką labiausiai myli? Ko labiausiai trokšti? Dievas sukūrė mus ir numatė konkrečią tvarką - ką ir kaip mylėti. Nepaisydami šios tvarkos skriaudžiame patys save. Laiške Hebrajams esame supažindinami su Jėzaus virš.

Lizdas | Dvasinė šeima: atverti širdį draugystei
March 07, 2021

Šiais laikais, kai dažnas turime šimtus draugų socialiniuose tinkluose, ar Biblija turi ką pasakyti apie draugystę? Pažvelgsime į dvi Senojo Testamento istorijas ir pabandysime pamatyti, kaip gali augti draugystės.

Lizdas | Suaugusių vaikų santykis su tėvais
February 28, 2021

Apie santykių kūrimą ir atstatymą su tėvais. Kaip su Dievo pagalba atleisti, užjausti ir nustatyti sveikas ribas. Pamokslauja Romanas Gaidukas.