Miesto Bažnyčios pamokslai

Miesto Bažnyčios pamokslai


Latest Episodes

Tikėjimo bėgikai | Apaštalo Jono (ne)sėkmės istorija
June 27, 2021

Kodėl atrodo, kad vieni krikščionys mėgaujasi Dievo meile labiau nei kiti? Apaštalas Jonas vadinamas „mylimu Jėzaus mokiniu“. Paskutinės vakarienės metu, kai visi mokiniai yra pasimetę, jis yra ramus, kai Petras bijo kalbėti, Jonas drąsiai kreipiasi į Jė.

Tikėjimo bėgikai | Abraomo (ne)sėkmės istorija
June 20, 2021

Kodėl mūsų tikėjimas turi būti išmėgintas? Kokia išmėginimo nauda ir kaip jį praeiti? Abraomo tikėjimo pavyzdys padės suprasti kaip Dievas veikia, kad nesivadovautume vien naturaliu supratimu.

Tikėjimo bėgikai | Elijo (ne)sėkmės istorija
June 13, 2021

Net sėkmingiausi tikėjimo žmonės išgyvena paralyžiuojančias ir į depresiją vedančias baimes. Elijo istorija suteiks mums paguodos ir parodys išeitį iš baimės spąstų.

Tikėjimo bėgikai | Pauliaus (ne)sėkmės istorija
June 06, 2021

Kokia apaštalo Pauliaus sėkmės paslaptis? Kas padėjo jam iškęsti didžiausią priešiškumą, išdavystes, kankinimus ir nusivylimus? Turime privilegiją skaityti jo laiškus, kuriuose atsiveria neįkainojamos pamokos kiekvienam norinčiam užbaigti bėgimą iki galo.

Misija ir malda | MISIJA 24/7
May 30, 2021

Malda nėra pasiruošimas didžiąjam Dievo darbui. Malda yra didysis Dievo darbas. Malda yra neatskiriama ir reikšminga misijos dalis.

Misija ir Šventoji Dvasia | MISIJA 24/7
May 23, 2021

Jėzus siuntė Šventąją Dvasią, kuri įgalina mus vykdyti Tėvo valią. Paklusimas Šventajai Dvasiai leidžia bažnyčiai būti pokyčio dalimi, kaip druskai, kuri pasūdo.

Misijos įtakos laukas | MISIJA 24/7
May 16, 2021

Kaip Kristus atėjo pas savuosius, Žodis tapo kūnu ir gyveno tarp mūsų, taip ir kiekvienas tikintysis turi Dievo jam duotą įtakos lauką, kuriame vykdo savo misiją. Karalystė plinta ne per valdžios struktūras, bet kaip raugas ir kaip garstyčios grūdelis. K.

Misija ir kultūra | MISIJA 24/7
May 09, 2021

Kokios asociacijos kyla pagalvojus apie Krikščionybę? Kalbėsime apie tai kaip kaip tapatybės ir laisvės suvokimas formuoja požiūrį į tikėjimą. Pažiūrėsime ar mūsų mąstymas atspindi biblijinį požiūrį ar remiasi kultūros įtaka.