Miesto Bažnyčios pamokslai

Miesto Bažnyčios pamokslai


Latest Episodes

Lizdas | Tėvų santykis su vaikais
February 22, 2021

Apie tai kodėl tėvai nusisuka nuo vaikų ir kaip Jėzus padeda tėvams atgręžti savo širdis į vaikus. Pamokslas pagal Malachijo ir Luko knygose skambančius žodžius „Jis atgręš tėvų širdis į vaikus“. Pamokslauja John Milliken.

Lizdas | Darni santuoka
February 14, 2021

Praktiškai apie tai ko vyrams ir moterims reikia santuokoje. Kaip meilė ir pagarba padeda kurti ir atstatyti santykius. Pamokslauja pastorius Saulius. 

Lizdas | Nuostabiausia meilės istorija
February 07, 2021

Nuostabiausia meilės istorija - apie mus. Mūsų gyvenimiškas situacijas, sugedusias širdis ir Dievo iniciatyvą atstatant mūsų santykį su Juo bei džiaugsmą, mums sugrįžus. Pamokslauja Bogdan Javgurean.

Bažnyčios DNR | Sveikatos siekimas
January 31, 2021

Kas nesirūpina savo dvasine, fizine ir socialine sveikata, negalės tinkamai lydėti kitų. Pamokslauja pastorius Saulius Karosas.

Bažnyčios DNR | Krikščioniškas svetingumas
January 24, 2021

Ką reiškia būti svetingu? Pamokslas apie tai, kaip šiandien priimti žmones taip, kaip mus priėmė Kristus. Pamokslauja pastorius Saulius Karosas.

Bažnyčios DNR | Tiesiame tiltus
January 17, 2021

Būdami tikintys norime tiesti tiltus tarp Dievo ir Jo nepažįstančių žmonių. Apie tai pastoriaus Sauliaus pamokslas.   Bažnyčios DNR - pamokslų ciklas apie Miesto Bažnyčios bendruomenę, kultūrą, misiją bei vertybes.

Bažnyčios DNR | Draugystė su Jėzumi
January 10, 2021

Ką reiškia būti Jėzaus draugu? Pastoriaus Sauliaus pamokslas apie artimą santykį su Jėzumi Kristumi.

Koks tavo gyvenimo orientyras ir kaip ten nueisi?
January 03, 2021

Pastoriaus Sauliaus pamokslas apie orientyrus ir pokyčius bei kaip link jų nueiti.

Investicija į amžinybę
December 27, 2020

Pamokslas apie tai kaip žemiškus turtus naudoti kraunantis turtus danguje iš Luko evangelijos 16 skyriaus. Pamokslauja Bogdan Javgurean.

BUVIMAS | Dievas mato
December 20, 2020

Pamokslas apie nematomus žmones ir Dievą, kuris pastebi. Net kai atrodo žmonės tavęs nepastebi, nesupranta, Dievas tave mato. Pamokslauja pastorius Saulius.