Miesto Bažnyčios pamokslai

Miesto Bažnyčios pamokslai


Latest Episodes

BUVIMAS | Mūsų namai - tėvo širdis
December 13, 2020

Apie vaikišką paprastumą bendraujant su Dievu. Pamokslauja pastorius Saulius.

BUVIMAS | Ištyrimo malda
December 06, 2020

Kaip praktiškai pastebėti Dievą savo dienoje. Pastorius Saulius tęsia pamokslų ciklą - BUVIMAS.

BUVIMAS | Maldos vieta, laikas ir paprastumas
November 29, 2020

Kaip atrasti norą būti maldoje? Ką kalbėti maldos metu? ir kaip išlaikyti dėmesį besimeldžianti? Apie tai labai praktiškai dalinasi Pastorius Saulius pamoksle pagal Mato evangelijos 6 skyriaus 6-8 eilutes.

Malda ir Dievo artumas
November 22, 2020

John Milliken (Džonas Millikenas), Miesto Bažnyčios vyresnysis ir LCC tarptautinio universiteto dėstytojas dalinasi apie tai kaip Dievas trokšta bendrauti su mumis. ir kaip malda padėda priimti Jo kvietimą į artumą. Verčia Pastorius Saulius.

Ką reiškia būti mokiniu?
November 15, 2020

Šią savaitę Pastorius Saulius Ir Bogdan Javgurean kalba apie buvimą Kristaus mokiniu ir kaip judėti Šventosios Dvasios vedime. 

Bažnyčia - Dievo misija šioje žemėje
November 01, 2020

Bažnyčia yra pašaukta būti šventa, atskirta, kitokia. Šventumas yra praktiška užduotis, mums paskirta Dievo. Pamokslauja Bogdan Javgurean.

Pašaukti būti palaiminimu | VIII dalis
October 27, 2020

Paskutinė pamokslų ciklo „Pašaukti būti palaiminimu“ dalis, kurioje pastorius Saulius kalba apie laisvės ir poilsio dovaną.

Pašaukti būti palaiminimu | VII dalis
October 20, 2020

Pastorius Saulius gvildena bendrystės, bendruomenės ir tarnavimo temas bei kalba apie Jėzaus gyvenimo būdą ir tarnystę kaip pavyzdį mums.

Pašaukti būti palaiminimu | VI dalis
October 11, 2020

„Kokia yra tavo gyvenimo misija?“, „Ar susimąstei kam čia esi žemėje?“, „Ką Dievas yra tau paruošęs nuveikti?“ - šiame pamoksle mūsų klausia pastorius Saulius.