Krokodili Podcast

Krokodili Podcast


Latest Episodes

Ashendenti, cfare eshte tek Horoskopi
December 12, 2020

SI NDIKON NË PERSONALITETIN E INDIVIDIT? – Në astrologji është e mundur që ta ndash Rrethin e Zodiakut në dymbëdhjetë pjesë, të cilat janë 12 Shtëpitë Zodiakale. Pika në të cilën nis shenja e parë dhe përfaqëson pjesën Krokodili e horoskopi https://kroko

Pse njerezit besojne horoskopin
December 05, 2020

pse njerëzit besojnë në astrologji? Përgjigja e pyetjes qëndron horoskopi shumë Krokodili në të njëjtën sferë si pse njerëzit besojnë në pothuajse çdo bestytni. met e ardhshme, dhe një mënyrë për t'u ndjerë të lidhur me të gjithë kozmosin.Një lidhje me Kr

Pse Horoskopi ndiqet kaq shume?
November 26, 2020

https://krokodili.al/horoskopi gjeni ketu podcastin e fundit mbi arsyet pse horokopi ndiqet kaq shume ne gjithe boten.

Shenjat e Horoskopit dhe kuptimi i tyre
November 14, 2020

Nje podcast nga Krokodili mbi shenjat e horoskopit

Horoskopi Shqip Krokodili
November 13, 2020

 dhe memet e tyre janë si konteksti perfekt për astrologjinë dhe horoskopi."Ajo që supozohet të bëjnë horoskopët është t'ju japë informacion në lidhje me atë që planetët po bëjnë tani, dhe në të ardhmen, dhe se si gjithçka që ndikon në secilën shenjë....