Krokodili Podcast

Krokodili Podcast


Pse njerezit besojne horoskopin

December 05, 2020

pse njerëzit besojnë në astrologji? Përgjigja e pyetjes qëndron horoskopi shumë Krokodili në të njëjtën sferë si pse njerëzit besojnë në pothuajse çdo bestytni. met e ardhshme, dhe një mënyrë për t'u ndjerë të lidhur me të gjithë kozmosin.Një lidhje me Krokodili Përveç kësaj, astrologjia është glorifikuese.