Krokodili Podcast

Krokodili Podcast


Horoskopi Shqip Krokodili

November 13, 2020

 dhe memet e tyre janë si konteksti perfekt për astrologjinë dhe horoskopi."Ajo që supozohet të bëjnë horoskopët është t'ju japë informacion në lidhje me atë që planetët po bëjnë tani, dhe në të ardhmen, dhe se si gjithçka që ndikon në secilën shenjë....