Krokodili Podcast

Krokodili Podcast


Latest Episodes

Horoskopi Korrik 2021 - Parashikimi i horoskopit per muajin korrik 2021
June 22, 2021

Horoskopi Mujor Korrik 2021 marrëveshje pa qenë fort të bindur për të. Duhet sërish pak vëmendje me paratë. Nëse punoni me ortakë apo bashkëpunëtorë, ose nëse jeni në pritje të rinovimit të një kontrate, do të përballeni me diskutime të ashpra. Mirëpritni

Horoskopi Qershor 2021 - Horoskopi mujor per muajin qershor dhe parashikimi
May 24, 2021

 Ne planin financiar  gënjeshtrës së dikujt për ju ose gënjeshtrën tuaj ndaj dikujt tjetër. Do të keni shpresa specifike për Horoskopi mujor Qershor 2021 realizimin e planit tuaj ose shpresën që lidhet me blerjen ose pasurinë. Për ata që do të përfshihen

Shenjat me miqesore te horoskopit
May 04, 2021

 do të zbuloni se ata kanë shumë për të ofruar. Ata Krokodili do t'ju ndihmojnë të dilni nga një bllokim, do të dilni në një gjymtyrë për ju dhe do t'ju befasojnë me një modesti natyrore në një mënyrë disi kritike dhe të ndrojtur. Më shumë për V

Horoskopi Ditor 24 prill 2021
April 20, 2021

DashiNëse keni probleme për të zgjidhur, mundohuni që të ballafaqoheni sa më parë. Edhe sa i takon punës, ky është momenti për të qartësuar situatat e pazgjidhura ende.Demiojnë yjet e sotëm. Do ju shoqërojnë momente pasigurie dhe impulse pasionante. Ju nd

Horoskopi Mujor Prill 2021 - Parashikimi per muajin Prill
March 25, 2021

Horoskopi i Dashit në Prill 2021 këshillon të dëgjoni shenjat e universit dhe të jeni të vëmendshëm ndaj detyrave të përcaktuara. Këshillohet që të mendoni paraprakisht për të gjitha nuancat, të bëni gjithçka gradualisht, duke përmbajtur ambiciet.  Horosk

Horoskopi Mujor Mars 2021 - Horoskopi per muajin Mars nga Krokodili
March 02, 2021

 mbushur me dashuri, magjike të ishte vetëm një mendim larg? Mund të jetë, veçanërisht nëse zgjidhni kohën (dhe mënyrën) e duhur për Horoskopi Mujor  Mars 2021 ta bërë atë.Ditën tjetër shkova në një ngjarje, të sponsorizuar nga një kompani argjendarie, me

Parashikimi i astrologeve per horoskopin e vitit 2021
February 18, 2021

Krokodili kjo energji e çiltër  horoskopi vjetor t'ju ndihmojë të flisni të vërtetën tuaj dhe të kërkoni mbështetjen e familjes suaj. Gati për të tërhequr aksionet ose Numrat e sotëm: 1, 8, 17, 26, 34, 41Horoskopi vjetor 2021 https://krokodili.al/hor

Horoskopi per muajin shkurt
February 08, 2021

Krokodili Horoskopi në shtëpitë tuaja të marrëdhënieve nga 21 korrik deri në 14 shtator. Peshku i bashkuar: Set ato alarme Shenjat e zjarrit: Dashi, Luani, ShigjetariShenjat e zjarrit priren të jenë pasionante, dinamike dhe horoskopi mujor temperative. Zj

Horoskopi per Sot Shqip tek Krokodili
January 24, 2021

plotë vjetore në shenjën tuaj, Binjakët! Si shenjë shumëplanëshe e Binjakëve, ju jeni natyrshëm https://krokodili.al/horoskop/sot/ horoskopi per diten e sotme të qetë duke përqafuar anët e reja të vetes

Horoskopi per vitin 2021 - Horoskopi Vjetor
January 06, 2021

Horoskopi per vitin 2021 më delikate për një zhvillim të vazhdueshëm, veçanërisht kur bëhet fjalë për romancë! https://krokodili.al/horoskop/vjetor/ at që horoskopi vjetor 2021 ju shprehni hapur. Ju do të bëni të njëjtën gjë për ta