Konteksti

Konteksti


Latest Episodes

Lëvizja #MeToo mbërrin në Ballkan
February 18, 2021

#MeToo në Ballkan tashmë ka filluar. Lëvizja po e përjeton momentin e vet në rajon, ku shumë gra po ngrisin zërin dhe po e zbulojnë publikisht që janë viktima të abuzimeve dhe ngacmimeve seksuale.

Podkasti Konteksti: Rimëkëmbje?
December 19, 2020

Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike iu dha drita e gjelbër në Kuvend. Por cili do të jetë ndikimi i tij për kosovarët?