Konteksti

Konteksti


Bartja e traumës nga të mbijetuarët e dhunës seksuale tek gjeneratat e reja

November 12, 2021

Si barten efektet afatgjate nga nënat me PTSD te fëmijët e tyre?


Në podkastin e sotëm, gazetarja jonë, Dafina Halili bisedon me Selvi Izetin, psikologe klinike në QKRMT, për çrregullimin e stresit post traumatik, hulumtimin e QKRMT-së dhe traumën ndër-brezore.