Help Marketing

Help Marketing


Latest Episodes

HM249: Penge fra Løvens Hule og Crowdfunding – hør Kasper fortælle Labfresh historien
February 19, 2019

Kasper Brandi Pedersen var i Løvens Hule i foråret 2018 for at få en stor investering. Inden da var Labfresh startet på en crowdfunding kampagne - crowdunding er emnet, som Kasper fortæller om i Help Marketing.

HM248: 13-årige Sara og hendes mor var i Løvens Hule (her er historien før de blev landskendte)
February 12, 2019

Sara Nersting og hendes mor Mia driver begge webshops. Og de har netop været i Løvens Hule hvor de fik en god investering. Inden dét eventyr var de begge på besøg i Help Marketing. Vi skal i dette afsnit høre,

HM247: Daniel fra Watery har været i Løvens Hule
February 05, 2019

Daniel fra Watery har været i Løvens Hule og forhandlet sig til en investering. Men inden Løvens Hule var Daniel på besøg i Help Marketing. Dét interview kan du høre i dag.

HM246: Dit bureau: Medarbejdere eller modspillere?
January 29, 2019

Der findes rigeligt med fordomme om at outsource opgaver til et bureau: Bureau: ”Nu skal vi bare have malket den her kunde fuldstændig. Sæt lige nogle ...

HM245: Flere lyttere til din podcast
January 22, 2019

Podcasting er et hit i dag. Der kommer flere og flere podcasts til – bare tjek podcaststats.dk. Derfor kigger Eric i dag på, hvordan du kan ...

HM244: Native Advertising & Content Marketing – fordele og ulemper
January 15, 2019

Lejer du dig ind i svinedyre lejligheder på de bedste adresser? Så er native advertising for dig Lad mig hurtigt forklare den – måske noget provokerende ...

HM243: Gratis billeder og billedredigering
January 08, 2019

Billeder kan blive dyre. De tager tid. Og så skal de redigeres. Det koster også tid og penge til software. Heldigvis findes der gratis løsninger. Dem gennemgår Eric i Help Marketing i dag. 

HM242: Mens vi venter: Jule- og nytårstraditioner, bloopers og ændringer i Help Marketing fra 2019 #24
December 23, 2018

Eric fortæller om sine jule- og nytårstraditioner og hvordan de har ændret sig. Ikke meget markedsføring i dag, men ren hygge... Du får også at vide, hvordan Help Marketing i 2019 ændrer sig lidt. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM241: Erfagrupper – join’em now #23
December 22, 2018

Er du med i en erfagruppe? Eric fortæller om sine erfagrupper og hvilke han gerne vil med i og selvfølgelig værdien af en erfagruppe. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!

HM240: Jeg har det ret svært med Facebook #22
December 21, 2018

Eric indrømmer sit hadforhold til Facebook - ikke had/kærlighed med had/indrømmelse af nødvendighed-forhold. Det gør ondt at kaste penge efter en virksomhed, man har det svært med. Husk: Ved at hjælpe andre opnår du også selv succes!