Help Marketing

Help Marketing


Latest Episodes

HM259: Sådan indhenter du marketing permissions, der er lovlige
November 06, 2019

Marketing permissions er afgørende for enhver god marketingindsats, men hvad skal der til for, at dine permissions er lovlige? Få svaret i dette afsnit af Help Marketing.

HM258: Sådan sælger Dinero med content marketing
October 09, 2019

Hvordan anvender man content marketing til at hjælpe sine kunder og skabe nye leads? I ugens afsnit får du indblik i, hvordan regnskabsprogrammet Dinero har båret sig ad.

HM257: Sådan fik Matas 270 af deres butikker på Facebook
August 28, 2019

Hvordan får man 270 butikker på Facebook, og er det overhovedet en god ide? I ugens afsnit får du indblik i, hvorfor Matas valgte at gå lokalt, og hvordan de bar sig ad.

HM256: Video der fænger på de sociale medier (lær af Natholdet)
June 26, 2019

Lær af Natholdet! Hvordan laver man video, der fænger på de sociale medier? I ugens afsnit af Help Marketing får du en række fif til, hvordan du producerer og optimerer videoklip, så de fanger dine brugere på de sociale medier.

HM255: Marketing i produktudvikling
May 21, 2019

Hvad er produktudvikling, og hvorfor er det relevant for din marketing- og kommunikationsindsats? Bliv klogere på begrebet, og lær hvordan du kan optimere din marketingindsats ved at rykke tættere på produktudviklingen.

HM254: Positiv psykologi – godt humør gør dig mere effektiv
April 23, 2019

Hvad er positiv psykologi, og hvorfor er det relevant for dit arbejdsliv? Hør, hvorfor positiv psykologi gør dig mere effektiv, og få et par simple tricks til, hvordan du kan implementere det i dit arbejdsliv.

HM253: Hvorfor Help Marketing skifter til månedlig podcast (og podcast anbefalinger)
March 19, 2019

I denne udgave af Help Marketing fortæller Eric om, hvorfor podcasten skifter til at udkomme hver måned i stedet for hver uge. Derudover får du anbefalinger ...

HM252: Praktisk webanalyse af dit site, du kan lave nu
March 12, 2019

I ugens Help Marketing kigger vi på webanalyse. Noget vi alle bør arbejde med for at forbedre brugeroplevelsen – og dermed sælge mere. Eric giver eksempler ...

HM251: To opgaver til dig: redirects og datafelter på din emailliste
March 05, 2019

Denne uges Help Marketing giver dig lektier for! Eric har netop lavet to mindre tiltag, der tager under 2 timer hver. Eric fortæller, hvorfor han lavede ...

HM250: Sådan ved du hvilke tiltag giver salg og succes –> UTM
February 26, 2019

Hvilke tiltag i din markedsføring gør den største forskel? Ved du hvilken kampagne skabte mest salg? Bruger du de magiske UTM-koder? Det er ugens emne. Lyt med for at blive i stand til at bruge UTM-koder, læse data baseret på UTM-koder og forstå,