Engagemangspodden

Engagemangspodden


Latest Episodes

Att skapa engagemang för ett livslångt lärande
July 23, 2019

Dagens poddgäst är Bella Funck, medgrundare av Colearn och tidigare global utvecklingschef på Hyper Island, som pratar om vikten av det livslånga lärandet.

Så drivs ett bolag med supernöjda medarbetare och prisbelönta ledare
July 16, 2019

I dagens poddavsnitt gästas vi av eventbyråns Eventyrs VD och grundare Sofi Franzén och kreativa chef Niclas Rahm.

Receptet för ett framgångsrikt förändringsarbete
July 03, 2019

I detta poddavsnitt har vi besök av Anne Årneby, koncernchef på Nordic Morning Group. Hon har, tillsammans med sina medarbetare, genomgått en stor förändringsresa, utvecklat kulturen och säkrat upp att ett gammalt företag fortsätter att vara relevant f...

Why engagement is the most crucial factor for well-being and sustainable results
June 24, 2019

In this podcast we have Gary Vaynerchuk as our special guest. Gary is a successful entrepreneur, famous author and a “social-media-ninja”.

Att behålla sitt engagemang när man är ständigt utbytbar
June 11, 2019

I dagens poddavsnitt gästas vi av Mikael ”Tellan” Tellqvist, hockeymålvakten som under sin 20-åriga karriär hunnit med både en framgångsrik NHL-karriär och OS-guld. Vi pratar om hur man behåller sitt engagemang i en situation när man käkar frukost med ...

Ett hållbart engagemang - genom det cirkulära ledarskapet
June 04, 2019

Det cirkulära ledarskapet handlar om att vi inte kan göra av med mer energi än vad vi har att tillgå. Det är ledarens uppgift att tillsammans med medarbetarna säkerställa att vi tar hand om våra gemensamma resurser.

Medarbetarundersökningar som verktyg för ökat engagemang
May 29, 2019

Till detta poddavsnitt har vi bjudit in Jenny Ring som sedan fyra år tillbaka jobbar som EVP Supply chain på Dustin. Hon har stor erfarenhet av att använda medarbetarundersökningar för att säkerställa att alla i organisationen är produktiva och kan kän...

Ledarskap i en mångfacetterad framtid
May 14, 2019

Ett fullspäckat avsnitt där vi får lyssna på Ewa Skoog Haslum som är ledare i toppen av det Svenska Försvaret. Hon är Sveriges enda kvinnliga Flottiljamiral och arbetar som vice rektor på Försvarshögskolan.

Chatboten som stöttar föräldrars mentala hälsa
May 08, 2019

I detta avsnitt av Engagemangspodden möter du serieentreprenören John Airaksinen, psykolog och tidigare journalist. John är journalisten som sadlade om och som nu lever i gränssnittet mellan psykologin, skrivandet och de nyskapande digitala tjänsterna.

Att fatta bra beslut i en föränderlig och komplex omvärld
April 16, 2019

Vi är inte så logiska och rationella som vi tror och ju mer vi inser det desto bättre beslut kan vi ta. Att ta beslut i en föränderlig, snabbfotad och komplex omvärld kräver mod och ett tydligt ansvarstagande.