Engagemangspodden

Engagemangspodden


Latest Episodes

65. Johan Book - Jobba digitalt och på distans med bibehållet engagemang
March 24, 2020

Specialavsnitt med fokus på #distanssamarbete. HejEngagemangs Johan Book ger råd och tips kring hur ni hur ni kan jobba digitalt och på distans med bibehållet engagemang. Hur ska chefer, teamledare och medarbetare som som kanske inte träffas fysiskt på...

64. Al Pitcher - Att våga gå utanför sin komfortzon för att väcka skratt och engagemang
March 19, 2020

Vi har träffat komikern Al Pitcher i ett allvarligt samtal om humor, att våga följa sin dröm och befinna sig i det okända. Al's engagemang och driv är att få andra människor att må bra, och skratta så de får kramp i magen.

63. Daniel Brodecki - Personlig hållbarhet genom självledarskap
March 11, 2020

Daniel Brodecki är grundare av Mindclub vars vision är att skapa optimala förutsättningar för långsiktigt välmående och personlig hållbarhet. Genom utvecklade program och retreats får deltagarna insikt i hur de kan arbeta med sitt självledarskap för at...

62. Emma Stenström - Engagemang genom helt nya utbildningsmetoder
March 05, 2020

Möt Emma Stenström, docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm och en av initiativtagare till det tvärdisciplinära programmet Global Challenges. Emma har tillsammans med sina kollegor designat om grundutbildningen på Handelshögskolan i S...

61. Tomas Gustavsson - Förutsättningar för engagemang genom ett agilt arbetssätt
February 26, 2020

Möt Tomas Gustavsson, doktorand i informatik och projektledning vid Karlstads universitet. Just nu skriver Tomas en avhandling inom området agila metoder, ett arbetssätt för ständig förbättring och förändring.

60. Johan Waller - Så skapar vi mer engagerande arbetsuppgifter och välmående företag
February 19, 2020

Johan Waller är en av grundarna till Centigo, som utvecklats till Business Wellness Group (Centigo, Accigo & Perpello) med nästan 500 anställda. Tillsammans med sina medarbetare har han byggt en chefslös organisation, baserad på självstyre och engagemang.

59. Paula Fagerlund – Att driva innovation och skapa engagemang för ny teknik
February 13, 2020

Paula Fagerlund är chef för digitalt innovationscenter på Arbetsförmedlingen. Hennes uppdrag är att ta fram innovationsstrategier och skapa engagemang och kunskap för innovation och ny teknik.

58. Pia Widell Cordén - Engagemang för ett förändrat arbetssätt
February 07, 2020

Möt Pia Widell Cordén, marknads- och kommunikationschef på ICA-banken som brinner för att skapa förändring som leder till resultat. Som ledare i ett bolag med stark värderingsstyrning och som systematiskt jobbar med kundfokus är det viktigt att peka ut...

57. Johan Book – Varför lyckas vissa organisationer och ledare skapa mer engagemang?
February 02, 2020

Johan Book på HejEngagemang arbetar dagligen med att rusta chefer och ledare att jobba långsiktigt med engagemang, motivation, uppföljning och måluppfyllelse.

56. Camilla Lif - Om kopplingen engagemang, kall och tro
January 23, 2020

Vår gäst Camilla Lif har varit präst sedan 1999 och arbetar idag i Katarina Församling. Hon har också arbetat med stöd i missbruksbehandling, som präst på Kronobergshäktet, med terapeutiska samtal, krisstöd och själavård.