Dumma frågor

Dumma frågor


Latest Episodes

20. Recensionsfrågor - Björn Stenberg
March 18, 2016

Vi träffar kulturjournalisten och recensenten Björn Stenberg för att ställa dumma frågor om att gå på bio med andra recensenter, såga vs. hylla och hur ens musiksmak egentligen påverkar betyget. 

19. Kungafrågor - Lovisa Uselius
March 11, 2016

Vi träffar Sveriges yngsta kungabloggare Lovisa Uselius för att ställa dumma frågor om vad kungafamiljen egentligen gör, om det stämmer att kungen står ovanför lagen och om man egentligen skulle vilja leva...

18. Juristfrågor - Eric Bylander
March 04, 2016

Vi träffar juristen Eric Bylander för att ställa dumma frågor om vett och etikett på rättegångar, peruker och så klart en hel del lagar. 

17. Hårdrocksfrågor - Christoffer Bertzell
February 25, 2016

Vi träffar hårdrocksexperten och musikskribenten Christoffer Bertzell för att ställa dumma frågor om satanism, headbanging - och om det finns hårdrocksmusik som är så hård att den är olyssningsbar.

16. DJ-frågor - Karolina Sandberg
February 11, 2016

Vi träffar DJ:n Karolina Sandberg för att ställa dumma frågor om DJ-båset, förutsägbara människor på dansgolvet, jämställdhet och "veven". Och så blir det musikquiz!

15. Mäklarfrågor - Lina Edin
February 05, 2016

Vi träffar mäklaren Lina Edin för att ställa dumma frågor om dyra miniatyrlägenheter, Million Dollar Listing och om man får gå på toaletten under en visning.

14. Barnmorskefrågor – Karin Hellström
January 29, 2016

Vi träffar barnmorskan Karin Hellström för att ställa dumma frågor om värkar, fostervatten, lustgas och annat som hör förlossningar till. Dessutom: Recept på moderkaka och profylax-

13. Fobifrågor - Tomas Furmark
January 14, 2016

Vi träffar fobiexperten och professorn Tomas Furmark för att ställa dumma frågor om skillnaden på rädsla och fobi, varför homofobi inte alls är någon fobi - och om man kan ha fobi mot färgen gul.

JULSPECIAL
December 24, 2015

God jul! I veckans specialavsnitt ställer vi dumma frågor om julen, pepparkakor, Kalle Anka och allt som hör julen till.

11. (LIVE) Matfrågor - Liselotte Forslin
December 18, 2015

Vi träffar matskribenten, stylisten och kokboksförfattaren Liselotte Forslin i S:t Pergallerian i Uppsala för att ställa dumma frågor om fula bilder i kokböcker, surströmming och långkok.

loaded