Dumma frågor

Dumma frågor


Latest Episodes

30. SOMMARSPECIAL – del 2
June 10, 2016

Sista delen i vår sommarspecial där vi går bakåt i tiden. Bland annat listar vi fakta du inte visste om sex, pratar om Albins kolesterolvärde och Klaras fascination för KROPPEN. 

29. SOMMARSPECIAL - del 1
May 30, 2016

Snart dags för sommarlov. Men innan dess blir det en sommarspecial där vi pratar gamla poddminnen, listar de dummaste frågorna vi har ställt och så rotar vi i arkivet.

28. Presidentvalsfrågor - Henrik Torehammar
May 23, 2016

Vi träffar journalisten, radioprataren och den politiske experten Henrik Torehammar för att ställa dumma frågor om valet i USA. Vem blir First Lady om Hillary Clinton vinner? Vad är supertisdagen? Hur stor makt har USA:s president egentligen? Och...

27. Begravningsfrågor - Emilie Tingström
May 13, 2016

Vi träffar begravningsentreprenören Emilie Tingström för att ställa dumma frågor om vad man kan lägga i en kista, om man får sprida aska på Stureplan, hur det känns att klä en död människa - och om man får skriva "tack som fan" på en...

26. Tandläkarfrågor - Linn Pudas
May 06, 2016

Vi träffar tandläkaren Linn Pudas för att ställa dumma frågor om eltandborstar, hål, rotfyllningar, flourskölj, visdomständer, tandtråd, beläggningar på tungan - och om det går att lukta sig till en muninfektion.

25. Träningsfrågor - Ingrid Hovstadius
April 29, 2016

Vi träffar Friskis & Svettis-ikonen Ingrid Hovstadius för att ställa dumma frågor om proteinpulver, kettlebells, stönande på gymmet - och den ständiga frågan: Hur kommer man igång med träningen?

24. Filosofifrågor - Sharon Rider
April 15, 2016

Vi träffar Sharon Rider, professor i filosofi, för att ställa dumma frågor om praktisk vs. teoretisk filosofi, vad grejen är med antika Grekland och om man får ont i huvudet av att tänka så mycket. 

23. Orienteringsfrågor - Annika Billstam
April 08, 2016

Vi träffar en av världens bästa orienterare, Annika Billstam, för att ställa dumma frågor om kompassen, kartor, lokalsinne, o-ringen och allt som hör sporten till. 

22. Sherlock Holmes-frågor - Morgan Malm
March 31, 2016

Vi träffar Sherlock Holmes-experten Morgan Malm för att ställa dumma frågor - och riktigt nörda ner oss - i den klassiska karaktären som är lika populär i dag som på 1800-talet.

21. Instagram/Bloggfrågor - Alexandra "vadfanskajagheta" Johansson
March 25, 2016

Vi träffar Instagramaren och bloggaren Alexandra Johansson för att ställa dumma frågor om Instagram, hashtags, emojis och om bloggar är passé.