Dumma frågor

Dumma frågor


Latest Episodes

10. (LIVE) Underhållningsfrågor - Jacke Sjödin
December 10, 2015

Vi träffar underhållaren, komikern och kåsören Jacke Sjödin i Gränby centrum för att ställa dumma frågor om hur man skriver ett skämt, om inte revy är lite töntigt - och de bästa...

9. (LIVE) Feministfrågor - Karin "Kajjan" Andersson
December 03, 2015

Vi träffar feministen och samhällsdebattören Karin "Kajjan" Andersson live i Gränby centrum för att ställa dumma frågor om feminism, kulturmän - och om vi någonsin kommer att leva i ett feministiskt...

8. Sexfrågor - Birgitta Hulter
November 26, 2015

Vi träffar sexologen Birgitta Hulter för att ställa dumma frågor om g-punkten, mäns och kvinnors sexualitet - och hur man umgås med en klitoris.

7. Polisfrågor - Christer Nordström
November 19, 2015

Vi träffar polisen Christer Nordström för att ställa dumma frågor om pepparsprej, om en chiuaua kan vara en polishund och hur stämningen är i polisbilen när polisen gripit en tjuv.

6. Rymdfrågor - Lisa Rosén
November 12, 2015

Vi pratar med Lisa Rosén, doktorand i astronomi, för att ställa dumma frågor om vilken temperatur det är i rymden, hur många mil det egentligen är till månen - och om det finns kaffebryggare på...

5. Pärlfrågor - Johan "Pappas Pärlor" Karlgren
November 05, 2015

Vi träffar pärlkonstnären och Nintendonörden Johan Karlgren för att ställa dumma frågor om pixelart, stryktekniker - och varför det finns så få kvinnliga hjältar inom gaming-världen.

4. Genifrågor - Theresa Weber-Qvarfort
October 29, 2015

Vi träffar geniet Theresa Weber-Qvarfort (känd från Genikampen på SVT) för att ställa dumma frågor om pi, rymden - och om man måste ha glasögon för att se smart ut.

3. Kirurgifrågor - Emmanuel Ezra
October 22, 2015

Vi träffar kirurgen Emmanuel Ezra för att ställa dumma frågor om hur det känns att skära i människohud - och varför tarmar är så långa.

2. Tågfrågor - David Penttinen
October 15, 2015

Vi träffar lokföraren David Penttinen för att ställa dumma frågor om tågförseningar, längder på godståg och hur lokförare gör när de behöver gå på toaletten.

1. Kyrkofrågor - Antje Jackelén
October 08, 2015

Vi träffar Sveriges ärkebiskop Antje Jackelén för att ställa dumma frågor om kyrkbänkar, biskopsmössor och dopvatten.

loaded