DagenTV

DagenTV


Latest Episodes

Från missbruk till julfrid
December 30, 2016

Nina och Peppe Eriksson vet hurdet känns att fira jul när det ärsom värst. Inlåst i ett fängelse, eller ensam i missbruk. Men de som en gång levde i tunga drogberoenden, och kriminalitet, ordnar nu alternativa julfiranden i pingstkyrkan i Skellefteå.

Chris Rogers vill göra en film om Aggie Hurst
December 23, 2016

Ändra sedan filmproducenten Chris Rogers hörde talas om Aggie Hurst har han drömt om att ta hennes liv till filmduken.

Amy Wood minns inspelningen med Abba
December 15, 2016

I slutet av 1970-talet gick Amy Wood på en engelskspråkig skola i Stockholm. Abba stod samtidigt på höjdpunkten av gruppens karriär och då fick Amy, och hennes klasskamrater, medverka på inspelningen av I Have a Dream på skivan Voulez-Vous.

Jonathan Alfvén blir årets förebild 2016
December 08, 2016

Han vill sprida julglädje i Indiens bordellområden. Jonatan Alfvén fick drygt 70 procent av läsarnas röster och utsågs till Årets förebild 2016.

Årets förebild - Nominering Jonatan Alfvén
November 24, 2016

Kämpar med mod och stort hjärta för att flickor och pojkar som utnyttjats som sexslavar ska få återfå ett värdigt liv genom organisationen "Love Nepal".

Årets förebild - Nominering Annika Borg
November 24, 2016

Med kampanjen "Mitt kors" skapade hon en av årets stora snackisar och fick tusentals svenskar att hänga ett kors runt halsen för rätten till kristen tro – oavsett i vilket land du bor.

Årets förebild - Nominering Börje Erdtman
November 23, 2016

Som biståndsorganisatör, fängelsemissionär, skolbyggare, fredsförhandlare och åtskilligt annat har Börje Erdtman och hans organisation Ankarstiftelsen fått tusentals colombianer att lämna knark och våld och följa Jesus.

Årets förebild - Nominering Inger och Margareta
November 21, 2016

Genom att tillverka exklusiva brickor med afrikanska tyger har de samlat in närmare en miljon kronor till sjukhuset i Nkinga, Tanzania, för att ge kvinnor och barn en bättre vård.

Felicia Ferreira: Vi ska inte vara så jätterädda
November 09, 2016

Dagens chefredaktör om det oväntade valresultatet i USA, där Donald Trump besegrat Hillary Clinton.