Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Svamppod hjärta Dark Souls
June 12, 2020

Nästa långpod är den samlade följetong som Niklas och Tobbe gjorde ner i Dark Souls mörker, nu i en och samma fil. Praise the Sun!

Avsnitt 323: Spelen i gillestugan
June 09, 2020

Med Anna i spetsen så promenerar Glenn, Ludde och Tommy ut på äventyr. Det blir ett sånt där avsnitt då det pratas mycket fast kanske inte direkt om nya spel, men vad gör väl det när det ska avhandlas ALLA sällskapsspel vi spelade som barn i en fuktska...

Sagostund: Final Fantasy VI
June 05, 2020

Näst ut är Anders genomgång av ett av SNES-bibliotekets stjärnor i Final Fantasy VI.

Avsnitt 322: Runkdräkt
June 02, 2020

I veckans avsnitt blir det Peter, Ludde och Niklas som idel har fel och visar okunskap i det mesta. Men en del spel har herrarna spelat faktiskt, det blir Cloudpunk och Minecraft Dungeons från Niklas, Maneater och Skidskytte (JAPP) från Ludde samt,

Spoilercast: Bioshock Infinite
May 29, 2020

Nästa del i vår strävan efter att fylla etern i dessa tider är vår allra första Spoilercast. Ludde, Tommy, Samson och Malin djupdyker i (toppbestiger?) Bioshock Infinites Columbia.

Avsnitt 321:123 ttinsvA
May 26, 2020

Finbesök! Exosvampen Pim kommer tillbaka och gästar för att snacka oförlåtande spel, nya projekt och såklart.... Animal Crossing. Anders är med också, han har köpt en PS3 och spelar GTA 4. Anna peppar hörna och myser friskt i de andra Svamparnas sällskap.

Sagostund: Final Fantasy V
May 22, 2020

Det är åter dags att mysa med Anders och nästa kapitel i hans Final Fantasy-saga.

Avsnitt 320: Du hoppar dåligt
May 19, 2020

Siri, Anders, Jeppe och Linus jobbar hårt och snackar om en massa spel! Spela som är bättre en vad du kan tro, sämre än Little Nightmares, inte Fifa och alldeles alldeles underbara. Det blir också 5mb patch och utomaliens.

Spoilercast: The Last of Us
May 15, 2020

Näst på tur av våra återutgivningar är det åter aktuella spelet The Last of Us där Ludde, Tommy, Samson och Malin dissekerar svampapokalypsen.

Avsnitt 319: Vi klipper inte lugg, vi startar ingen podcast
May 12, 2020

Anna, Matilda och Glenn röjer upp i både husflyttar och locusthorder. Matilda lajvar 112 och letar klipp i Amerikanska södern. Det är ett avsnitt fyllt av spel, där nästan alla är bra, men kanske inte för alla.