Svamppod

Svamppod


Latest Episodes

Sagostund: Final Fantasy VII
July 17, 2020

Tidigare i år kom remaken men det hindrar oss inte att återbesöka en podcast i långformat med Anders Sagostund av orginalet i Final Fantasy VII.

Avsnitt 328: Nyttja den bruna kraften
July 14, 2020

Matilda sätter sig i programledarstolen och guidar oss igenom Ludde och Pims senaste spelanden. Det blir Deadly Premonition 2, ett par mer eller mindre lyckade skräckspel, lite Last of Us II samt Devolvers nyaste reklamstunt! Avsluta gör Ludde,

Spoilercast: What Remains of Edith Finch
July 10, 2020

Det är dags för Anna, Niklas, Siri och Tommy att åter bli lite blödiga inför What Remains of Edith Finch när vi återbesöker en av alla våra långpoddar.

Avsnitt 327: De va ja, Obamacoles och Tobysmoke
July 07, 2020

Peter, Glenn och Niklas har spelat nya, och gamla spel. I Mr Driller har Glenn klämts ihjäl och tappat andan, och i Alwas Legacy har han Metroidvaniat sig. Niklas har rejsat i Trackmania och med Peters hjälp har en massa skepp sågats itu i Hardspace Sh...

Svamppod hjärta Bloodborne
July 03, 2020

Turen är kommen att återbesöka Niklas och Tobbes genomspelning av Bloodborne, den här gången som en samlad podcast.

Avsnitt 326: Någon typ av hetta
July 01, 2020

Det är högsommarvärme och en sällskapssjuk Anna, en förvirrad Ludde och en arg och varm Anders Har Saker Att Säga. Gubbiga är de allihopa. Ludde får säga sitt om the Last of Us part 2, det blir lite Ticket to Ride - Amsterdam (och ny tävling!

Sagostund: Chrono Trigger
June 26, 2020

Vi fortsätter gräva i arkiven efter podcasts i långformat och hittar denna vecka Anders genomgång av Chrono Trigger.

Avsnitt 325: Plocka russinen ur läsken
June 23, 2020

I ett spelpackat avsnitt får Ludde snacka sig varm om Skelattack, Namco Museum Archives vol. 1 & 2 och Edna & Harvey: The Breakout. Niklas har tagit ANSVAR och spelat en match Valorant, några timmar Disintegration har hann hunit mer också!

Spoilercast: Red Dead Redemption
June 19, 2020

Vi fortsätter med våra återutgivna långpoddar och turen har nu kommit till Tobbe, Anders, Peter och Glenns äventyr i första Red Dead Redemption.

Avsnitt 324: The Last of Us, två.
June 16, 2020

Tobbe och Siri duopoddar och grottar ner sig i The Last of Us II, det blir en spoilerfri djupdykning i spelet, men också snack om tropes och zombiegenren i stort. Vidare har Tobbe spelat Super Mario Sunshine och Unreal!