Kjøkkenutstyr - Podcast

Kjøkkenutstyr - Podcast


#14 – Tekanne - Stemmeversjon

June 10, 2021

Te er en spennende drikk som nytes av mange, også i Norge. Med et bredt utvalg av smaker og urter, kan man variere utvalget, samtidig som man får i seg gode næringsstoffer.

I denne podkasten har vi sett på et bredt utvalg av ulike tekanner. Podkasten er en tekst til stemmeversjon av vår gjennomgang av tekanner, som du også kan finne på nettsiden.

Her har vi plukket ut et bredt utvalg av tekanner, der vi har forsøkt å skape en variasjon i materialer, design og fargevalg. Dette så du forhåpentlig skal finne en tekanne som passer dine ønsker!

FunFact: Et av Kjokkenutstyr.net sine fotografier ble denne uken benyttet i en forskningsartikkel på Nature.com. Artikkelen diskuterte innovasjon rundt nye veganske matretter. Artikkelen er også tilgjengelig på PubMed (PDF) og Researchgate!

Intro: For mange er det å drikke te nærmest en seremoniell prosess. Dette gjelder både om man drikker te som en del av frokosten, om man nyter te gjennom arbeidsdagen, eller om man slapper av med en tekopp på kvelden.

Dersom du skal nyte teen optimalt, trenger du også en tekanne som passer til situasjonen. Under har vi plukket ut et utvalg av kanner, som vi håper vil falle i smak. Mange av kannene er designet med øye for det skandinaviske designbildet, men også med inspirasjon fra Asiatisk tekultur.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på BlubrryLibsynBuzzsproutiHeartPlayer.fmBreakerPodchaserAudibleRadiocutListennotesApple, Pca.stAmazon og Google Podcast!