Kjøkkenutstyr - Podcast

Kjøkkenutstyr - Podcast


#11 – Biffbestikk – Stemmeversjon

June 01, 2021

 

Søndag betyr biffmiddag, eller i det minste en god ovnsbakt stek. Skal dette nytes på en god måte hjelper det med et godt biffbestikk.

I denne podcasten finner du en tekst til stemmeversjon av vår guide til biffbestikk. Her har vi plukket ut et bredt utvalg av bestikk designet for kjøttmåltidet.

I oversikten finner du biffbestikk og biffkniver fra merkevarer som Gense, Global og WMF. I oversikten finner du også alternative og spennende variasjoner fra Laguiole Jean Dubost og Morakniv.

Bestikket kommer i utgaver med håndtak i tre eller POM-plast, samt i utgaver i rustfritt stål.

Et godt biffbestikk skal sørge for at kjøttet ligger stabilt, samtidig som man får skåret opp maten uten å måtte dra kjøttet frem og tilbake.

Intro: Når man skal nyte et godt kjøttmåltid, er det viktig å ha riktig verktøy. Et godt biffbestikk gir deg skarpe kniver, samtidig som tilhørende gafler er designet for å holde kjøttet stabilt.

Under har vi sett på spennende bestikk og kniver fra flere ulike produsenter og leverandører. Her vil du finne biffbestikk med håndtak i tre, POM-plast og rustfritt stål. Flere av bestikksettene kommer i praktiske esker som fungerer til oppbevaring, eller som gaveeske.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!