Kjøkkenutstyr - Podcast

Kjøkkenutstyr - Podcast


#10 – Knivblokk – Stemmeversjon

June 01, 2021

 

For å holde orden på kjøkkenbenken og i kjøkkenskuffen, kan en knivblokk være et praktisk alternativ. Knivblokken samler de største kokkeknivene, slik at du har de tilgjengelig når du skal lage mat.

Ved siden av å oppbevare kokkeknivene, sørger knivblokken også for at knivene holder seg skarpe lenger. Samtidig ungår du å kutte deg på fingrene om du oppbevarer kokkeknivene i kjøkkenskuffen.

I denne podkasten finner du en tekst-til-stemmeversjon av vår gjennomgang av ulike knivblokker. Her har vi sett på alternativer fra flere av de mest kjente leverandørene av kokkekniver.

I oversikten finner du spennende alternativer fra leverandører som Wüsthof, Zwilling, Global, Fiskars, Bodum, Mannerströms, Dorre og Eva Solo. Vi har forsøkt å samle et bredt utvalg av design og materialer, slik at du lettere skal kunne velge ut en favoritt.

Intro: Det å oppbevare kokkekniver i kjøkkenskuffen kan være skummelt, spesielt om man har skarpe knivblader. Oppbevaring av kniver i skuff kan fort også resultere i at knivbladet får røff behandling, og at knivene derfor raskt blir sløve.

Ved å i stedet oppbevare kjøkkenknivene i en egnet knivblokk, sørger man for å ta bedre vare på knivene. Bruk av knivblokk gjør samtidig at det blir mindre rot i kjøkkenskuffen, samtidig som man reduserer risikoen for kutt.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!