Kjøkkenutstyr - Podcast

Kjøkkenutstyr - Podcast


#7 – Kjøkkenforkle i Skinn – Stemmeversjon

May 17, 2021

 

Grilling er en naturlig del av sommeren, og her hører også kjøkkenforkleet til. Kjøkkenforkle finnes i mange utgaver, både for han og for henne. I denne guiden til kjøkkenforklær har vi sett på alternativer i skinn.

Kjøkkenforkle i skinn er et røft alternativ, som er med på å skape en tradisjonsrik aura rundt grillingen. Skinnforkleet passer også godt i kombinasjon med de ulike kjøttet som legges på grillen.

I vår gjennomgang av skinnforklær har vi plukket ut et bredt utvalg av alternativer. På denne måten vil du få en bedre oversikt av hva som er tilgjengelig i ulike materialvalg, design, farger, samt ulik funksjonalitet.

Vårt mål er at du lettere skal kunne finne et kjøkkenforkle i skinn som passer til din smak. Ønsker du å se mer bilder, finner du hele oversikten på nettsiden!

Intro: Når man arbeider på kjøkkenet, kan det fort bli litt søl. Nettopp derfor kan det være praktisk med et kjøkkenforkle. Et skinnforkle er også praktisk å ta frem under grillingen!

Under har vi plukket ut våre 8 favoritter innen kjøkkenforklær. Vi har da valgt ut kjøkkenforklær i skinn eller lær. Dette som oftest som hovedmateriale, men enkelte også der skinn har blitt benyttet i forkleets detaljer.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!