Kjøkkenutstyr - Podcast

Kjøkkenutstyr - Podcast


#6 – Oljeflaske – Stemmeversjon

May 17, 2021

 

I middelshavskostholdet står bruk av olivenolje som en sentral del av dietten. Her benytter man olivenolje som tilbehør til ulike salater og tilsvarende matretter, eller som tilbehør til brød.

Med en oljeflaske tilgjengelig vil du lettere kunne tilsette olje til matvarene etter ønske. Et alternativ er her å også bruke oljer blandet mer urter eller tilsvarende smakstilsetninger. På denne måten får man også mer smak til måltidet.

I denne podkasten har vi sett på de ulike oljeflaskene tilgjengelig i nettbutikkene. I vår guide til oljeflasker ser vi på alternativer fra merkevarer som Sagaform, Staub, Eva Solo og andre. Oversikten gir et spennende overblikk over de ulike alternativene, slik at du forhåpentlig skal kunne finne en favoritt.

Intro: En oljeflaske benyttes til å servere oliven- og andre matoljer. Dette kan være som dressing til salater, pasta, brød eller andre matretter, eller for å fordele oljer når man steker i pannen, eller baker grønnsaker i ovnen.

En oljeflaske, eller oljekaraffel, skal gjerne være pen å se på, samtidig som den er funksjonell i bruk. Flasken står gjerne fremme på middagsbordet, eller på kjøkkenbenken hele dagen, og vil derfor være med å pynte opp kjøkkenet.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!