Kjøkkenutstyr - Podcast

Kjøkkenutstyr - Podcast


#5 – Kaffekanne – Stemmeversjon

May 17, 2021

 

I denne podcasten vil du finne en tekst-til-stemmeversjon av Kjokkenutstyr sin gjennomgang av ulike kaffekanner. Her har vi sett på flere av de mest populære kaffekannene på markedet, og sammenlignet design, termofunksjon basert på DinSide sin test, funksjonalitet og annet.

Hva man ser etter når man skal velge kaffekanne er ofte individuelt, og vi har derfor forsøkt å samle en grei variasjon blant kannene. Vi håper at du kan bruke vår guide til kaffekanner for å finne en favoritt for deg.

Blant kaffekannene i oversikten vil du finne alternativer fra flere kjente leverandører. Her har vi plukket ut kaffekanner fra aktører som Eva Solo, Stelton, Rosendahl, Kähler, WMF og andre.

Kaffekannene kommer gjerne i flere ulike fargevalg, og enkelte er også tilgjengelig i ulike størrelser. Her kan det være lurt å tenke på om du ønsker en kaffekanne kun for deg selv, eller om du ønsker å bruke den til å servere kaffe til flere personer.

Intro: En god kaffekanne, eller termokanne, vil hjelpe deg å lettere servere kaffe både til deg selv og dine gjester. Da er det viktig at kaffekannen har et egnet design, har god nok plass, er lett å helle av, og at kannen ikke drypper.

I denne oversikten har vi hovedsakelig sett på termokanner. En termokanne skal sørge for at kaffen i kannen holder seg varm en lengre periode, slik at du slipper å ha kaffekjelen stående på trakteren. Vi kommer til å benytte uttrykkene kaffekanne og termokanne om hverandre.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!