Kjøkkenutstyr - Podcast

Kjøkkenutstyr - Podcast


#2 – Grytesett – Stemmeversjon

April 30, 2021

 

Et grytesett gjør at du har et godt utgangspunkt for matlagingen. Du trenger en liten kjele til smør eller saus, en mellomstor kjele til frosne grønnsaker eller annet tilbehør, samt større gryter eller kjeler til ris og poteter, gryteretter og supper, og annet som faller i smak.

I vår gjennomgang av grytesett har vi sett på ulike alternativer fra 8 leverandører. Her finner du en gjennomgang av utvalgte grytesett fra WMF, Zwilling Christiania 1739, Tefal, OBH Nordica og andre.

Her har vi sett på hvilke kjeler de ulike seriene inneholder, hvilke materialer de er laget i, om det finnes tilbehør i form av stekepanner, wokpanne og tilsvarende. Vi har også vurdert design og annet.

I vår guide til grytesett kan du lese teksten. En stemmeversjon av gjennomgangen finner du i denne podcasten.

Intro: Et godt grytesett er alfa og omega når man skal lage mat, og et verktøy som de aller fleste bruker flere ganger i uken. Et godt grytesett er alfa og omega når man skal lage mat, og et verktøy som de aller fleste bruker flere ganger i uken.

Der du hører på podcast:

Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!