Fremtidens Ledelse - to go!

Fremtidens Ledelse - to go!


Latest Episodes

Episode 56: Skal alle med på rejsen?
November 17, 2020

Et af de store spørgsmål, når vi gennemgår forandringer, transformationer og skaber udvikling er: Skal alle med på rejsen? Og: Kan alle? Vil alle?

Episode 55: PUK modellen – en modenhedsmåling
November 03, 2020

Puk Falkenberg skabte i 2016 en modenhedsmåling som del af hendes speciale fra SDU i forandringsledelse, baseret på bla. Reinventing Organizat. I episoden gennemgår vi modellen, hvordan den opstod, hvordan vi bruger den selv.

Episode 54: Spørg os om alt
October 27, 2020

Vi opfordrede jer til at stille os spørgsmål – og det gjorde I – og TAK! I denne episode besvarer vi jeres spørgsmål.

Episode 53: Hvordan kan vi bruge positiv psykologi i forbindelse med forandringer?
October 06, 2020

Positiv psykologi har fået voksende opmærksomhed fra forskere og praktikere de seneste 20 år. Men, hvordan kan vi bruge positiv psykologi i forbindelse med forandringer og vores ledelse?

Episode 52: Er dit popcorn poppet?
September 21, 2020

At "popkornet er poppet" er et mentalt billede på folk, der har set og oplevet fremtidens arbejde/organisation/lederskab/kultur etc, og har indset, at det virker. En episode om forandringsledelse på det personlige plan,

Episode 51: Hvad betyder digital modenhed for den moderne organisation?
September 08, 2020

Hvordan hænger digital transformation, digital modenhed og organisatorisk kultur sammen? Og hvad kan vi bruge den viden til?

Episode 50: The Responsive Org.
June 16, 2020

The Responsive Org er et community, der mødes om at forny den måde vi organiserer os på. Vi gennemgår deres model for hvad der skal til for at være en tilpasningsstærk organisation, fordelt på 5 tensions.

Episode 49: Keep & Try på work from home under Corona
June 02, 2020

Vi samler op på, hvad vi tager med os fra to måneders intensiv working from home. Hvad har virket godt og hvad vi kunne tænke os at prøve mere af fremadrettet?

Episode 48: Når forandringer er fatale – med Christian Ørsted
May 25, 2020

Forandringsledelse i en VUCA verden ligger tæt på vores hjerte. I denne episode af podcasten tager vi dig med i en samtale, som bygger videre på vores tidligere episoder om forandringsledelsens historie, ledelse og forankring.

Episode 47: Teal Dots in An Orange World – FAQ
May 19, 2020

Bogen Teal Dots In An Orange World udkom for et halvt år siden. Hvad er de typiske reaktioner og spørgsmål til den? Hør hvad Erik har samlet sammen af FAQs.