Fremtidens Ledelse - to go!

Fremtidens Ledelse - to go!


Latest Episodes

Episode 46: Forankring af forandring
May 05, 2020

Hvordan sikrer man sig, at en forandring fastholdes efter den første ‘honeymoon-fase’? Hvordan forankrer man en forandring? Tools, tips og erfaringer

Episode 45: Forandringsledelsens historie
April 21, 2020

Hør med når Puk, der har en kandidatgrad i netop forandringsledelse, tager os med på en tur op gennem udviklingen af forandringsledelse fra slutningen af det 18. århundrede frem til i dag.

Episode 44: Toplederens netværk
April 07, 2020

Har man brug for et netværk som topleder? Svaret er klart ja, men hvilke komponenter består sådan et netværk af? Og hvordan dyrker man sit netværk som topleder?

Episode 43: Gig economy set med lederens øjne
March 25, 2020

I denne episode taler vi videre om gig-økonomien, og kigger nærmere på hvad lederens rolle er i gig-økonomien. Eller rettere: hvad er lederens rolle i et mere fleksibelt arbejdsmarked.

Episode 42: Hvad sker der med gig-økonomien efter Corona?
March 24, 2020

Hvad sker der med gig-økonomien efter corona? Gig- og freelancer-økonomien har længe været et af de mere centrale begreber i fremtidens ledelse. Ændrer det sig nu?

Episode 41: Human skills – de 4 kvotienter forklaret
February 25, 2020

I denne episode får du en uddybelse af de fem kvotienter vi nævnte i sidste episode: IQ, EQ, NQ, MQ og DQ – dog lige med undtagelse af IQ. De fire kvotienter udgør sammen et vigtigt sæt human skills, der er nødvendige for at kunne skabe god ledelse.

Episode 40: Kompetancegab og trends
January 28, 2020

I denne episode taler vi om hvilke kompetencegab man risikerer at løbe ind i, hvis ellers de trends vi ser i markedet holder - og hvad du kan gøre for at lukke hullet.

Episode 39: Rytmer i organisationen
November 26, 2019

Hvad betyder rytmer for din organisation? Det dykker vi nærmere ned i, i dette afsnit af Fremtiden Ledelse to-go!

Episode 38: Fra brandtaler til polyrytmiske pivoteringer
November 12, 2019

I denne episode er Puk Falkenberg din guide gennem nogle gemte lydfiler fra Global Peter Drucker Forum 2018, som ikke er blevet udgivet før.

Episode 37: Digitalisering, analog eller digitalisme?
October 29, 2019

Vi har computere, internet og digitalisering alle steder. Tit bliver det omtalt som løsningen på alle vores organisatoriske udfordringer, men findes der en anden løsning? Det gør der måske.