Farmænd

Farmænd


Latest Episodes

S2E3 : Javver er blevet storebror
November 02, 2017

Jasper er blevet storebror og Martins datters lort lugter af broccoli. Farmænd er lavet i samarbejde med Organic Basics – www.Organicbasics.com/farmand for 20% rabat. Hent podcasten i iTunes her! Kan du lide hvad du hører?

S2E2: Petra skal være mor!!
October 27, 2017

Petra Nagel skal være mor! Så derfor har farmændene inviteret hende på en god bøf og en omgang varm luft om forældrelivet. Farmænd er lavet i samarbejde med Organic Basics – www.Organicbasics.com/farmand for 20% rabat. Hent podcasten i iTunes her!

S2E2: Petra skal være mor!
October 26, 2017

Endnu en mor besøger Farmænd podcasten, denne gang Petra Nagel. Farmænd er lavet i samarbejde med Organic Basics – www.Organicbasics.com/farmand for 20% rabat. Hent podcasten i iTunes her! Kan du lide hvad du hører?

S2E1: Ny sæson – Nye underbukser
October 19, 2017

De to Farmænd har fået friske trusseletter på og er klar til en ny omgang børnehistorier, farjokes og lommefilosofi.  I dette afsnit kommer farmændene blandt andet frem til, at ingen af deres børn får kæledyr… OG så beviser Martin, en gang for alle,

E17: Næsten sidste afsnit
October 12, 2017

Jaspers ADHD og Martins OCD er i fuld flor for tiden! Så de to Farmænd er godt pressede i dette (næsten) sidste afsnit… Hent podcasten i iTunes her! Kan du lide hvad du hører? Del podcasten med dine venner og skriv en anmeldelse i iTunes (se her hvordan).

E16: Jacob Riising!
October 05, 2017

Jakob Riising er denne uge´s gæst og fortæller om sit liv som farmand.  Hent podcasten i iTunes her! Kan du lide hvad du hører? Del podcasten med dine venner og skriv en anmeldelse i iTunes (se her hvordan).

E15: MOR-DAMEN Sarah Grünewald
September 26, 2017

For første gang med en Mor-Dame i huset, nemlig den altid skønne og sjove Sarah Grünewald.  Hent podcasten i iTunes her! Kan du lide hvad du hører? Del podcasten med dine venner og skriv en anmeldelse i iTunes (se her hvordan).

E14: Husmor Eksem
September 19, 2017

Martin er ved at gå til. Han har været forbi lægen og fået svar. Og så er der svar til lytterbrevet fra Jesper. Hent podcasten i iTunes her! Kan du lide hvad du hører? Del podcasten med dine venner og skriv en anmeldelse i iTunes (se her hvordan).

E13: #jasfest17
September 08, 2017

Jasper står midt i sin fødselsdagsfejring (som i år varer en uge), men Martin’s invitation er blevet væk. Eller er den? Endnu et afsnit af Farmænd podcasten er klar til dig. Hent podcasten i iTunes her! Kan du lide hvad du hører?

E12: Sixten skal i Børnehave
August 29, 2017

Udover en masse afveje, som enhver klasselærer i 90’erne ville være voldsomt træt af, så handler afsnit 12 om angst for, at vores poder skal videre i teksten og springer fra vuggeren til børneren og videre til skolen. Og ja okay,