Farmænd

Farmænd


Latest Episodes

S3E1: Lars Hjortshøj LIVE @ Hotel Cecil
April 25, 2018

Første afsnit i sæson 3 er optaget foran et dejligt publikum på Hotel Cecil! Vi har taget en sværvægter af en far med i dette afsnit: Lars Hjortshøj. Han ved, ifølge ham selv, ALT om at være far! Dette afsnit er lavet i samarbejde med Aarstiderne.

S2E12: Sigurd Kongshøj Larsen
January 12, 2018

I dette afsnit har farmændene besøg af Lotto-Larsen, som afslører hvordan man får en større skraldespand (med plads til bleer) fra kommunen. De tre vestsjællandske fædre runder dog også lige kæledyr og bakterier igen for en god ordens skyld.

S2E11: Nyt år, nye far-historier
January 05, 2018

Jasper og Martin har et endeligt opgør omkring hvem der kan fortælle de bedste far-historier! Martin skraber bunden og må digte falske slutninger. Farmænd er lavet i samarbejde med Organic Basics – www.Organicbasics.com/farmand for 20% rabat.

S2E10: KARPE DIEM!
December 22, 2017

Farmændene holder julefrokost, hvor Martin bliver så klog af fadøl at han kommer frem til at man skal gribe dagen. Velbekomne.   Farmænd er lavet i samarbejde med Organic Basics – www.Organicbasics.com/farmand for 20% rabat.

S2E9: Gift og skilsmisser! (Brian Mørk)
December 14, 2017

I denne uges afsnit er Farmændene på besøg hos Brian Mørk. Han fortæller, meget ærligt, om hans egen skilsmisse og de børn der stod midt i den. Derudover fortæller han om den giftgrund han bor på og nok vil bo på resten af livet… Farmænd er lavet i sam...

S2E8: Lidt lummert
December 07, 2017

I dag er der lidt lummer julefrokost-stemning til at starte med. Sixten har sagt helt farvel til bleer. Og Jazz-machine ryger i selvterapi. Farmænd er lavet i samarbejde med Organic Basics – www.Organicbasics.com/farmand for 20% rabat.

S2E7: OLD BÅYS!
December 01, 2017

Denne gang kommer der en spændende opdatering på Sixtens liv uden ble. Og så anklager Martin, som den professor han ikke er, Jasper for at være sexist. Og så finder de to formænd til sidst ud af at de officielt er blevet old boys.

S2E6: Peter Mygind “LIVE!” fra Podcast Festival
November 23, 2017

Det til dato mest tempofyldte afsnit, hvor der bliver talt om alt fra slimpropper til at Peter engang har skreget så højt at hans søns tand faldt ud! Farmænd er lavet i samarbejde med Organic Basics – www.Organicbasics.com/farmand for 20% rabat.

S2E5: Jasper er hjemme igen!
November 20, 2017

Jasper er hjemme fra alle hans arbejds-rejser, med masser af sved på panden! Så de to farmænd har en del at indhente. De runder Michael Bublé, halsbrand og Moskva. Og så afslutter Sixten med at afsløre noget om Martins svenske kæreste!

S2E4: Martin Møg-sted!
November 09, 2017

I dette afsnit kæmper de to Farmænd om hvem der kan udlevere hinanden mest! Jasper har været til sit første forældre møde på Elly’s kommende skole og Martin fortæller Farmænds til dato kedeligste historie, men slutningen er nogenlunde god.