Engagemangspodden

Engagemangspodden


Latest Episodes

Att mäta för att kunna agera på rätt saker!
March 26, 2019

Engagemangspodden gästas denna gång av Johannes Midtbö, vd på Populum. Populum erbjuder pulsmätningar för att mäta och visualisera medarbetarnas upplevelser i arbetsmiljö och genom förändringsresor.

Kommunikation för ett ökat välmående och engagemang
March 19, 2019

I detta avsnitt av Engagemangspodden möter du Emma Egnell, etnolog och ekonom. Emma är kommunikationsnörden som är medgrundare till initiativen HejEngagemang! och HejDigitalt! Hon är även grundare av medarbetarkommunikationsbyrån Brand New Communication.

Vad är motivation?
March 11, 2019

I detta avsnitt gästas vi av Stefan Söderfjäll som är doktor i psykologi, författare till ett helt gäng ledarskapsböcker och som verkligen brinner för motivation och ledarskap. Välkommen till ett svindlande och engagerande samtal kring ledarskap,

På vilket sätt hänger kreativitet och engagemang ihop?
March 07, 2019

I detta avsnitt av Engagemangspodden möter du Teo Härén, kreativitetsexpert, succéförfattare och välkänd föreläsare. Han är otroligt intresserad av kreativitet och hur den uppstår eller inte uppstår.

En professionell drömmare
February 28, 2019

Ta del av Staffans berättelser när han åker på turné med "Ung företagsamhet" där han lockar fram engagemang, framtidstro, snällhet, inkludering och tron på sig själv.

Hur ökar man engagemanget i en organisation som ska läggas ned?
February 18, 2019

I detta avsnitt av Engagemangspodden möter du Julia Fabo, HR-strateg på Radiotjänst i Kiruna.

Att göra sig själv "överflödig" som ledare
February 12, 2019

I detta avsnitt av Engagemangspodden möter du Ramin Behrouz, Group Manager och Projektcontroller på ÅF Infrastructure. Han är otroligt intresserad av ledarskap, av sig själv och av andra. Ramin har på kort tid som ledare varit väldigt effektiv i att sk...

Ökad tillitsbaserad styrning ska skapa mer engagemang och större nytta för medborgarna
February 05, 2019

Välkommen till att avsnitt där Beata Wickbom för diskussioner kring tillitsbaserad styrning i offentlig sektor.

Vikten av att våga misslyckas
January 29, 2019

Möt Jonas Dahl och Andreas Werr som forskar vid institutionen för företagande och ledning på Handelshögskolan i Stockholm

Är du också besatt av dina kunders kundupplevelse?
January 23, 2019

I detta avsnitt av Engagemangspodden möter du Ninoush Habashian, ansvarig för kundupplevelsen på Telia. Hon är helt besatt av kundernas upplevelse av deras produkter och tjänster.