Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund

Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund


Latest Episodes

Jorge Castro: ABS Wheels och framgångarna med SEO #50
June 29, 2020

Intervju med Jorge Castro som är marknadschef på ABS Wheels. Vi pratar bland annat om Jorges karriär som marknadsförare, den imponerande SEO-resan ABS Wheels har gjort och vilka taktiker och kanaler man använder.

Digital taktik och att genomföra projekt: Jesper Åström #49
June 15, 2020

Intervju med Jesper Åström som är en av Sveriges främsta digitala taktiker som driver projekt över hela världen. Vi pratar om hur man effektivt leder och genomför projekt inom marknadsföring samt går igenom olika modeller och system.

Marika Baltscheffsky: MEDS och succén på YouTube #48
June 01, 2020

Intervju med Marika Baltscheffsky som är marknadschef på online-apoteket MEDS. Vi pratar om allt från hennes karriärresa, hennes roll som marknadschef och hur de skapade “Älska MEDS”-kampanjen med Måns Zelmerlöv som satte företaget på kartan.

Strategi för Facebook Ads: Jonas Carlström #47
May 18, 2020

Intervju med Jonas Carlström som är expert på Facebook Ads och som driver ett coachingprogram på ämnet. Vi pratar bland annat om hur man skapar en smart strategi för Facebook Ads och vad man behöver göra för att skapa lönsam och skalbar annonsering.

Robert Kalinagil: från resebranschen till Volvo Cars #46
May 04, 2020

Intervju med Robert Kalinagil som är digital marketing manager på Volvo Cars i Sverige. Vi pratar om Roberts väg från säsongsjobb som skidlärare till marknadschefsjobbet. Han ger bland annat inblick i hur Volvo Cars arbetar med digital marknadsföring.

Christian Cabau: Klarna och varumärkesresan med Smoooth #45
April 20, 2020

Intervju med Christian Cabau som är marknadschef på Klarna i Sverige. Vi pratar om hans karriär, hur Klarna har växt från 25 till 130 marknadsförare och den fantastiska varumärkesresa som man har gjort de senaste åren.

Skapa bättre videoinnehåll: Jonna Ekman #44
April 06, 2020

Intervju med Jonna Ekman som är marknadschef på Storykit som utvecklar ett verktyg för textdriven video. Vi pratar om varför video har blivit så viktigt, nycklarna till att skapa riktigt bra videoinnehåll och hur man analyserar video på rätt sätt.

Distribution och content repurposing: Pontus Staunstrup #43
March 23, 2020

Intervju med Pontus Staunstrup som är en av Sveriges främsta content marketing-experter. Vi pratar om innehållsdistribution och content repurposing, två viktiga områden om man vill lyckas med content marketing idag.

Featured snippets, prisrapport i GMC och GTM server-side #42
March 09, 2020

Nyhetsavsnitt med Pontus Karlsson från Pineberry och Martin Winberg från 56K. Vi pratar i avsnittet om de viktigaste nyheterna inom SEO, SEM och digital analys sedan årsskiftet. Bland annat om featured snippets och Google Tag Manager server-side.

Bli bättre på digital analys: Johan Johansson #41
February 24, 2020

Intervju med Johan Johansson som är digital analytiker på Outfox, en konsultbyrå som är experter inom digital analys. Vi pratar om vad det innebär att vara datadriven, varför det är viktigt för marknadsförare och hur man blir bättre på digital analys.