Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund

Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund


Latest Episodes

Off-page SEO och att bygga länkar: Alexander Öqvist #69
May 24, 2021

Intervju om off-page SEO och länkar med SEO-specialisten Alexander Öqvist från byrån Synlighet. Vi pratar bland annat om vad off-page SEO är, vad som kännetecknar en bra länk samt vilka strategier och taktiker det finns för att bygga länkar.

Borg Owilli: Content-case om Klarnas podcast Kalla Bedrägerier #68
May 10, 2021

Intervju med David Borg som är en av grundarna till den prisbelönta contentbyrån Borg Owilli. Vi djupdyker i hur man skapade Klarnas podcast Kalla Bedrägerier och hur man lyckades få hela 180 000 lyssningar under poddens två första månader.

Hedin Bil: Google Ads-case och test av nya Performance Max #67
April 26, 2021

Intervju med Sara Sujka som är digital marketing specialist på Hedin Bil om ett häftigt Google Ads-case. Vi pratar om allt från utmaningarna de stod inför till hur de gjorde för att nå de fantastiska resultaten och om testet av nya Performance Max.

Juridik inom digital marknadsföring: Agnes Hammarstrand #66
April 12, 2021

Intervju om juridik inom digital marknadsföring med Agnes Hammarstrand som advokat och partner på advokatbyrån Delphi. Vi pratar om de lagar och direktiv som styr vad som är tillåtet inom digital marknadsföring och vad marknadsförare behöver ha koll på.

On-Page SEO och väloptimerat innehåll: Sandra Mellqvist #65
March 29, 2021

Intervju med Sandra Mellqvist som är Senior SEO Consultant på byrån Web Guide Partner och expert på on-page SEO. Vi pratar i avsnittet om on-page SEO och hur man skapar relevant innehåll som är väl optimerat för både besökare och sökmotorer.

Doktor.se: SEO-case med trafikökning på 4000 procent #64
March 15, 2021

Intervju med Leo Heijbel på Doktor.se och Kristian Jältsäter på Pineberry om hur man lyckades öka den organiska trafiken med hela 4000 procent på ett år. Vi pratar allt från bakgrunden till projektet och stegen man gick igenom till resultatet.

Clubhouse för marknadsförare: Hanaw Rashid #63
March 01, 2021

Intervju med Hanaw Rashid som är digital strateg och expert på sociala medier som ofta står på scen eller syns i media. Vi pratar i avsnittet om det ljudbaserade sociala nätverket Clubhouse och hur det fungerar, samt vad vi marknadsförare behöver veta.

Sajtstruktur med SEO och användaren i fokus: Ulrika Viberg #62
February 15, 2021

Intervju med Ulrika Viberg som är SEO-expert med fokus på teknisk SEO och som driver den egna byrån Unikorn. Vi pratar i avsnittet om sajtstruktur som ligger till grund för allt arbete med SEO och som även är viktigt för en bra användarupplevelse.

Under Your Skin: Storytelling i Facebook Ads med Fedja Porobic #61
February 01, 2021

Intervju med Fedja Porobic om arbetet med Under Your Skin som gjort en otrolig resa på kort tid från nära noll i e-handelsförsäljning med Facebook Ads. Vi pratar om allt från uppdraget till de imponerande resultaten och hur man gick tillväga.

Allt om nya Google Analytics 4: Martin Winberg #60
December 21, 2020

Intervju med Martin Winberg som är en av grundarna till den snabbväxande byrån 56K Digital. Vi pratar om nya Google Analytics 4. Allt från vad det är och vad som skiljer mot nuvarande Universal Analytics till vilka de största nyheterna och fördelarna är.