Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund

Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund


Latest Episodes

Datadriven influencer marketing: Sanna Ödmark #56
October 26, 2020

Intervju med Sanna Ödmark på influencer marketing-byrån CURE Media. Vi pratar om hur man arbetar med datadriven influencer marketing på rätt sätt. Sanna berättar bland annat hur man lägger upp en smart strategi och kommer igång med sina kampanjer.

Pino Roscigno: Stadium och framtidens retail #55
October 12, 2020

Efter 22 år inom bank och finans bytte Pino Roscigno tjänstepension och SPP mot sporthandel och Stadium. - Och innan dess hade han tagit steget från rollen som försäljningschef till marknadschef. Nu är han med och leder Stadium mot framtidens retail.

Projektledning för marknadsförare: Ann Westfelt #54
September 28, 2020

Intervju med Ann Westfelt som är lärare och expert inom projektledning med fokus på marknadsavdelningar och byråer. Vi pratar om projektledning för marknadsförare, projektprocessen, hur man blir en riktigt bra projektledare och mycket mer.

Johnny Federley Kroneld: från Coca-Cola till Barncancerfonden #53
September 14, 2020

Intervju med Johnny Federley Kroneld som är marknadsansvarig på Barncancerfonden. Vi pratar om hans karriär från Hewlett-Packard och Coca Cola till Barncancerfonden samt hur välgörenhetsorganisationen arbetar med digital marknadsföring.

SEO med användaren i fokus: Ulrika Viberg #52
August 31, 2020

Intervju med Ulrika Viberg som är SEO-expert med fokus på teknisk SEO och som driver den egna byrån Unikorn. Vi pratar i intervjun om SEO med användaren i fokus, hur hennes arbetsprocess ser ut och hur hon sätter samman allt i en SEO-strategi.

Apollonia San Contreras: Räddar liv med Hövding #51
August 17, 2020

Intervju med Apollonia San Contreras som är digital marketing manager på svenska hjälmföretaget Hövding. Vi pratar om allt från hur hennes marknadsföringskarriär startade till hur Hövding arbetar med sociala medier och influencer marketing.

Jorge Castro: ABS Wheels och framgångarna med SEO #50
June 29, 2020

Intervju med Jorge Castro som är marknadschef på ABS Wheels. Vi pratar bland annat om Jorges karriär som marknadsförare, den imponerande SEO-resan ABS Wheels har gjort och vilka taktiker och kanaler man använder.

Digital taktik och att genomföra projekt: Jesper Åström #49
June 15, 2020

Intervju med Jesper Åström som är en av Sveriges främsta digitala taktiker som driver projekt över hela världen. Vi pratar om hur man effektivt leder och genomför projekt inom marknadsföring samt går igenom olika modeller och system.

Marika Baltscheffsky: MEDS och succén på YouTube #48
June 01, 2020

Intervju med Marika Baltscheffsky som är marknadschef på online-apoteket MEDS. Vi pratar om allt från hennes karriärresa, hennes roll som marknadschef och hur de skapade “Älska MEDS”-kampanjen med Måns Zelmerlöv som satte företaget på kartan.

Strategi för Facebook Ads: Jonas Carlström #47
May 18, 2020

Intervju med Jonas Carlström som är expert på Facebook Ads och som driver ett coachingprogram på ämnet. Vi pratar bland annat om hur man skapar en smart strategi för Facebook Ads och vad man behöver göra för att skapa lönsam och skalbar annonsering.