Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund

Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund


Latest Episodes

Skapa bättre videoinnehåll: Jonna Ekman #44
April 06, 2020

Intervju med Jonna Ekman som är marknadschef på Storykit som utvecklar ett verktyg för textdriven video. Vi pratar om varför video har blivit så viktigt, nycklarna till att skapa riktigt bra videoinnehåll och hur man analyserar video på rätt sätt.

Distribution och content repurposing: Pontus Staunstrup #43
March 23, 2020

Intervju med Pontus Staunstrup som är en av Sveriges främsta content marketing-experter. Vi pratar om innehållsdistribution och content repurposing, två viktiga områden om man vill lyckas med content marketing idag.

Featured snippets, prisrapport i GMC och GTM server-side #42
March 09, 2020

Nyhetsavsnitt med Pontus Karlsson från Pineberry och Martin Winberg från 56K. Vi pratar i avsnittet om de viktigaste nyheterna inom SEO, SEM och digital analys sedan årsskiftet. Bland annat om featured snippets och Google Tag Manager server-side.

Bli bättre på digital analys: Johan Johansson #41
February 24, 2020

Intervju med Johan Johansson som är digital analytiker på Outfox, en konsultbyrå som är experter inom digital analys. Vi pratar om vad det innebär att vara datadriven, varför det är viktigt för marknadsförare och hur man blir bättre på digital analys.

Louise Andersson: Jobylon och Sveriges största HR-vlogg #40
February 10, 2020

Intervju med Louise Andersson som är head of marketing på Jobylon som har skapat ett rekryteringsverktyg för större företag. Vi pratar om hennes häftiga karriärresa, B2B-marknadsföring och deras populära HR-vlogg #HREats.

Toppnyheter 2019 inom digital marknadsföring #39
January 27, 2020

Nyhetsavsnitt med kortintervjuer med experter inom sociala medier, sökmotoroptimering och sökmarknadsföring, content marketing och martech samt digital och webbanalys. Vi pratar bland annat om hur sociala medier har förändrats och hur Google har utveck...

Bygga varumärke i sociala medier: Deeped & Sarah #38
January 13, 2020

Intervju med Deeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt om att bygga varumärke i sociala medier. Vi pratar bland annat hur man skapar en strategi för sociala medier, vad den bör innehålla och vilken typ av innehåll man behöver.

Digital PR: Karin Bäcklund #37
December 09, 2019

Intervju med Karin Bäcklund som är PR-konsult på den egna byrån Not just Cake och expert inom digital kommunikation och sociala medier. Vi pratar bland annat om vad PR och digital PR är, vad en PR-strategi bör innehålla och hur man mäter PR.

Anna Albinsson: Bisnode #36
November 25, 2019

Intervju med Anna Albinsson som är chief marketing officer på Bisnode, ett av Europas ledande företag inom data och analys. Vi pratar bland annat om hennes karriärresa, hur Bisnode arbetar med digital marknadsföring och hur man arbetar mer datadrivet.

Growth hacking: Joni Lindgren #35
November 11, 2019

Intervju med Joni Lindgren som är growth director på Rebel & Bird och en av Sveriges vassaste experter på growth hacking. Vi pratar bland annat om vad vad growth hacking är, var man börjar och hur arbetsprocessen ser ut.