Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund

Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund


Latest Episodes

Clubhouse för marknadsförare: Hanaw Rashid #63
March 01, 2021

Intervju med Hanaw Rashid som är digital strateg och expert på sociala medier som ofta står på scen eller syns i media. Vi pratar i avsnittet om det ljudbaserade sociala nätverket Clubhouse och hur det fungerar, samt vad vi marknadsförare behöver veta.

Sajtstruktur med SEO och användaren i fokus: Ulrika Viberg #62
February 15, 2021

Intervju med Ulrika Viberg som är SEO-expert med fokus på teknisk SEO och som driver den egna byrån Unikorn. Vi pratar i avsnittet om sajtstruktur som ligger till grund för allt arbete med SEO och som även är viktigt för en bra användarupplevelse.

Under Your Skin: Storytelling i Facebook Ads med Fedja Porobic #61
February 01, 2021

Intervju med Fedja Porobic om arbetet med Under Your Skin som gjort en otrolig resa på kort tid från nära noll i e-handelsförsäljning med Facebook Ads. Vi pratar om allt från uppdraget till de imponerande resultaten och hur man gick tillväga.

Allt om nya Google Analytics 4: Martin Winberg #60
December 21, 2020

Intervju med Martin Winberg som är en av grundarna till den snabbväxande byrån 56K Digital. Vi pratar om nya Google Analytics 4. Allt från vad det är och vad som skiljer mot nuvarande Universal Analytics till vilka de största nyheterna och fördelarna är.

Madeleine Lassoued: Volvo Car Mobility och att bygga varumärke från grunden #59
December 07, 2020

Intervju med Madeleine Lassoued som är marknadschef på Volvo Car Mobility som ligger bakom bildelningstjänsten M. Vi pratar om hennes karriär och om resan hon har gjort med M där hon byggt upp och lanserat ett helt nytt varumärke från grunden.

Nycklarna till en framgångsrik marknadsplan: Erik Modig #58
November 23, 2020

Intervju med Erik Modig som är forskare i marknadsföring vid Handelshögskolan i Stockholm. Vi pratar om den moderna marknadsplanen och dess olika delar. Erik delar mängder med tips och insikter för hur man skapar en framgångsrik marknadsplan.

Mimmi Arndt: Anyfin och marknadsföring inom fintech #57
November 09, 2020

Intervju med Mimmi Arndt som är marknadschef på fintech-startupen Anyfin. Mimmi berättar om hennes resa från iZettle till byråvärlden och tillbaka till fintech. Vi pratar dessutom om allt från marknadsplaner till främsta milstolpar som marknadsförare.

Datadriven influencer marketing: Sanna Ödmark #56
October 26, 2020

Intervju med Sanna Ödmark på influencer marketing-byrån CURE Media. Vi pratar om hur man arbetar med datadriven influencer marketing på rätt sätt. Sanna berättar bland annat hur man lägger upp en smart strategi och kommer igång med sina kampanjer.

Pino Roscigno: Stadium och framtidens retail #55
October 12, 2020

Efter 22 år inom bank och finans bytte Pino Roscigno tjänstepension och SPP mot sporthandel och Stadium. - Och innan dess hade han tagit steget från rollen som försäljningschef till marknadschef. Nu är han med och leder Stadium mot framtidens retail.

Projektledning för marknadsförare: Ann Westfelt #54
September 28, 2020

Intervju med Ann Westfelt som är lärare och expert inom projektledning med fokus på marknadsavdelningar och byråer. Vi pratar om projektledning för marknadsförare, projektprocessen, hur man blir en riktigt bra projektledare och mycket mer.