Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund

Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund


Latest Episodes

Martech och att bygga den perfekta martech-stacken #73
September 13, 2021

Intervju om martech tillsammans med marknadsföraren och martech-specialisten Niklas Nikolaidis på Stackbeam. Vi pratar om allt från vad martech och en martech-stack är till strategi för det och om det

Lyckas med e-postmarknadsföring och få koll på iOS 15 #72
August 30, 2021

Intervju om vad som krävs för att lyckas med e-postmarknadsföring med Sam Jahanfar på Rule. En av Sveriges ledande plattformar för digital kommunikation. Vi pratar om allt från hur man kommer igång ti

Allt om hur iOS 14.5 och ATT påverkar digital marknadsföring #71
June 21, 2021

Intervju om hur iOS 14.5 påverkar digital marknadsföring tillsammans med Magnus Lundin, Adrian Win och Rikard Arodén på tillväxtbyrån Heep. Allt från vad det innebär och dess påverkan till vad vi kan göra både tekniskt, taktiskt och strategiskt.

Söderkajak: Tillväxtcase med Google Ads och Google Shopping #70
June 07, 2021

Case med Karl Lindberg på AdRelevance om deras arbete med Söderkajak som är Sveriges ledande butik inom kajak och stand up paddleboard. Vi pratar om arbetet med Google Ads och Google Shopping från start till att bli den enskilt största försäljningskana...

Off-page SEO och att bygga länkar: Alexander Öqvist #69
May 24, 2021

Intervju om off-page SEO och länkar med SEO-specialisten Alexander Öqvist från byrån Synlighet. Vi pratar bland annat om vad off-page SEO är, vad som kännetecknar en bra länk samt vilka strategier och taktiker det finns för att bygga länkar.

Borg Owilli: Content-case om Klarnas podcast Kalla Bedrägerier #68
May 10, 2021

Intervju med David Borg som är en av grundarna till den prisbelönta contentbyrån Borg Owilli. Vi djupdyker i hur man skapade Klarnas podcast Kalla Bedrägerier och hur man lyckades få hela 180 000 lyssningar under poddens två första månader.

Hedin Bil: Google Ads-case och test av nya Performance Max #67
April 26, 2021

Intervju med Sara Sujka som är digital marketing specialist på Hedin Bil om ett häftigt Google Ads-case. Vi pratar om allt från utmaningarna de stod inför till hur de gjorde för att nå de fantastiska resultaten och om testet av nya Performance Max.

Juridik inom digital marknadsföring: Agnes Hammarstrand #66
April 12, 2021

Intervju om juridik inom digital marknadsföring med Agnes Hammarstrand som advokat och partner på advokatbyrån Delphi. Vi pratar om de lagar och direktiv som styr vad som är tillåtet inom digital marknadsföring och vad marknadsförare behöver ha koll på.

On-Page SEO och väloptimerat innehåll: Sandra Mellqvist #65
March 29, 2021

Intervju med Sandra Mellqvist som är Senior SEO Consultant på byrån Web Guide Partner och expert på on-page SEO. Vi pratar i avsnittet om on-page SEO och hur man skapar relevant innehåll som är väl optimerat för både besökare och sökmotorer.

Doktor.se: SEO-case med trafikökning på 4000 procent #64
March 15, 2021

Intervju med Leo Heijbel på Doktor.se och Kristian Jältsäter på Pineberry om hur man lyckades öka den organiska trafiken med hela 4000 procent på ett år. Vi pratar allt från bakgrunden till projektet och stegen man gick igenom till resultatet.