Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund

Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund


Latest Episodes

Growth marketing: Sara Öhman #33
October 14, 2019

Intervju med Sara Öhman som är en av Sveriges främsta experter på digital marknadsföring och sociala medier. Vi pratar i det här avsnittet om vad growth marketing är och vad det innebär att arbeta datadrivet med digital marknadsföring.

Alexander Paskota: Philips Nordics #32
September 30, 2019

Intervju med Alexander Paskota som är Head of Digital Marketing på Philips Nordics. Vi pratar bland annat om hans roll på Philips, hur de arbetar med digital marknadsföring och samspelet med både byråer och återförsäljare.

Marianne Stjernvall: TUI #31
September 16, 2019

Intervju med Marianne Stjernvall som är en av Sveriges ledande experter inom konverteringsoptimering och UX. Hon berättar bland annat om hennes väg in i branschen och hur hon arbetar med konverteringsoptimering på TUI.

Megadeals för marknadsförare: Christopher Engman #30
September 02, 2019

Intervju med Christopher Engman som är en av författarna till boken Megadeals som är resultatet av flera års forskning kring komplexa B2B-affärer. Vi pratar om de främsta insikterna från forskningen och hur de bör appliceras i marknadsföringsarbetet.

Sökannonser med Google Ads: Maria Eckerwall #29
August 19, 2019

Intervju med Google Ads-proffset Maria Eckerwall på TopVisible. Vi djupdyker i det här avsnittet i arbetsprocessen kring Google Ads och annonser i söknätverket med allt från strategi till hur man organiserar sitt konto.

Röstgränssnitt för marknadsförare: John Ekman #28
June 24, 2019

Intervju med John Ekman som är grundare av Conversionista. Vi pratar i det här avsnittet om den tredje digitala revolutionen, röstgränssnitt och digitala assistenter samt vad det innebär för digital marknadsföring och oss marknadsförare.

Apple ITP 2.1: Martin Winberg #27
June 10, 2019

Intervju om Apple ITP 2.1 tillsammans med Martin Winberg på byrån 56K. Vi pratar om vad systemet gör och vad det innebär för digital marknadsföring. Du får även höra hur det påverkar olika kanaler och hur du analyserar hur ditt företag påverkas.

Konverteringsoptimering: Andreas Gref #26
May 27, 2019

Intervju med konverteringsspecialisten Andreas Gref som är Head of A/B testing på Conversionista. Vi pratar i det här avsnittet om allt från vad konverteringsoptimering är och hur arbetsprocessen ser ut till vad du behöver för att komma igång.

Karl Lehmann: Kilroy #25
May 13, 2019

Intervju med Karl Lehmann som är marknadschef på Kilroy i Sverige. Han tog sin in i reklambranschen 2013 med en video där han rappade sitt CV. Vi pratar om hur han gjorde, hans karriär sedan dess och hur han arbetar med digital marknadsföring.

Copywriting: Mattias Åkerberg #24
April 29, 2019

Intervju med Mattias Åkerberg som är frilansande copywriter och som bland annat driver bloggen Please copy me. Vi pratar om copywriting och hur man skapar riktigt bra texter där Mattias berättar om sin arbetsprocess samt ger sina bästa tips och råd.